Fotbal intern

Ce au făcut jucătorii României U21 în weekend! Probleme înainte de meciul decisiv cu Danemarca. Video

09.11.2020 | 10:38
Ce au facut jucatorii Romaniei U21 in weekend Probleme inainte de meciul decisiv cu Danemarca Video
ADVERTISEMENT

România U21 se pregăteşte de meciul decisiv cu Danemarca U21, care se va disputa pe 17 noiembrie, de la ora 20:30, la Ploieşti. FANATIK a analizat lotul lui Adrian Mutu şi îţi prezintă ce realizări au avut în meciurile din weekend, ultimele înainte de partida de pe “Ilie Oană”.

Situaţia nu este una prea bună pentru naţionala U21 a României, mai ales dacă privim prestaţiile reuşite de jucătorii convocaţi de Adrian Mutu pentru meciul cu Danemarca. Dintre cei 19 fotbalişti de câmp, doar Claudiu Petrila a înscris în weekend, însă Olimpiu Moruţan este cel care iese în evidenţă.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul celor de la FCSB a dat o pasă decisivă la cel de-al treilea gol marcat de formaţia roş-albastră în poarta lui FC Botoşani şi a scos o lovitură de la 11 metri.

Ce au făcut jucătorii României U21 în weekend. Portarii, integralişti pe linie

Andrei Vlad (FCSB) – a fost integralist în victoria cu FC Botoşani, scor 4-1. Portarul de 21 de ani a greşit la golul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Marian Aioani (Chindia) – a fost integralist în victoria cu U Craiova, scor 1-0, şi a primit un cartonaş galben în minutul 48.

George Micle (FC Argeş) – a fost integralist în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2. Portarul de 19 ani a comis o gafă uluitoare la primul gol al campioanei, când Deac l-a deposedat şi Rondon a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Mutu are de unde alege în defensivă

Denis Haruţ (FC Botoşani) – a fost integralist în înfrângerea cu FCSB, scor 1-4. Fotbalistul de 21 de ani a fost printre cei mai slabi jucători ai moldovenilor, alături de colegii lui din defensivă.

Ştefan Vlădoiu (U Craiova) – a fost rezervă şi a intrat în minutul 66 al meciului cu Chindia. Jucătorul şi-a revenit după ce a fost infectat cu coronavirus şi a bifat primele minute după aproape o lună de absenţă.

ADVERTISEMENT

Alexandru Paşcanu (Ponferradina) – a fost integralist în înfrângerea cu Mallorca, scor 0-3. S-a resimţit după un duel mai dur cu unul dintre adversari.

Virgil Ghiţă (Viitorul) – a fost integralist în victoria cu Dinamo, scor 2-1. Ca şi în cazul Vlădoiu, jucătorul abia a revenit pe teren după ce a fost infectat cu coronavirus.

Denis Ciobotariu (CFR Cluj) – a fost integralist în victoria cu FC Argeş, scor 2-0. Fundaşul de 22 de ani a avut o prestaţie bună, profitând de faptul că adversarii nu au pus prea multe probleme.

Radu Boboc (Viitorul) – a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 67 al meciului cu Dinamo. Fotbalistul abia a revenit după ce a fost infectat cu coronavirus.

Raul Opruţ (Hermannstadt) – a fost integralist în remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1. A fost unul dintre cei mai buni jucători din defensiva sibienilor.

Ricardo Grigore (Dinamo) – a fost rezervă neutilizată în înfrângerea cu Viitorul, scor 1-2

Puţine reuşite pentru mijlocaşi! Ianis Hagi a văzut show-ul de pe bancă

Olimpiu Moruţan (FCSB) – a fost integralist în victoria cu FC Botoşani, scor 4-1. A pasat decisiv la golul al treilea şi a scos o lovitură de la 11 metri.

Marius Marin (Pisa) – meciul cu Ascoli a fost amânat din cauza cazurilor de coronavirus. Partida trebuia să se joace pe 7 noiembrie.

Gabriel Simion (FCSB)  – a fost rezervă şi a intrat în minutul 68 al meciului cu FC Botoşani.

Cătălin Itu (CFR Cluj) – a fost titular şi a jucat 83 de minute în meciul cu FC Argeş. Nu s-a evidenţiat în partida de la Piteşti.

Darius Olaru (FCSB) – a fost titular şi a jucat 76 de minute în meciul cu FC Botoşani. Nu s-a evidenţiat prea mult în partida de pe Arena Naţională.

Ianis Hagi (Rangers) – a fost rezervă şi a intrat în minutul 69 al meciului Hamilton. Echipa lui conducea în acel moment cu 8-0, scor care s-a înregistrat şi la final.

Alexandru Măţan (Viitorul) – a fost titular şi a jucat 82 de minute în meciul cu Dinamo. A pasat decisiv la primul gol al dobrogenilor.

Claudiu Petrila (Sepsi) – a fost titular şi a jucat 66 de minute în meciul cu Hermannstadt. Mijlocaşul de 19 a înscris în minutul 58 cu un şut din afara careului.

Carlo Casap (Viitorul)  – a fost titular şi a jucat 67 de minute în meciul cu Dinamo. Jucătorul de 21 de ani a fost chemat de urgenţă la lot după ce Vlad Dragomir nu a mai putut să părăsească Italia, el şi colegii lui de la Perugia fiind plasaţi în carantină.

Atacanţii României U21 nu au existat în weekend

Nicolae Carnat (CFR Cluj) – a fost rezervă neutilizată în victoria cu FC Argeş, scor 2-0.

George Cîmpanu (U Craiova) – a fost rezervă şi a intrat în minutul 60 al meciului cu Chindia Târgovişte.

Valentin Costache (CFR Cluj) – a fost rezervă şi a intrat în minutul 90 al meciului cu FC Argeş.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,75 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT