Dani Oțil a mărturisit că din cauza colegului său de platou, Răzvan Simion, și a lui Mihai Bobonete, afacerea sa a fost afectată într-un mod negativ.
Mihai Bobonete și Răzvan Simion au comentat despre prețurile pe care le are Dani Oțil la restaurantul său. Aceștia au spus că au avut o notă de plată foarte mare atunci când au mers să mânânce acolo.
Din această cauză, afacerea lui a avut de suferit, în sensul în care i s-a creat reputația că este foarte scumpă masa la restaurantul său.
Astfel, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că a avut o discuție despre acest lucru cu unul dintre ospătarii săi.
„Datorită prietenilor mei, «datorită», a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice că e scump, dar nu e așa scump. (…)
A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine”, a spus acesta în cadrul emisiunii de la Antena 1.
Mihai Bobonete a fost cel care a povestit în cadrul unui podcast al său despre restaurantul lui Dani Oțil și prețurile destul de piperate ale acestuia.
Conform juratului de la Românii au talent, a avut o notă de plată de 1.500 de lei pentru niște felii de șuncă și un șnițel.
„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei (n.r. soția sa): «Eu cred că Neața cu Răzvan și Dani» rămâne doar cu Răzvan».
Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită”, a spus Mihai Bobonete.