Life

Afacerea lui Dani Oțil, pusă în pericol de Mihai Bobonete și Răzvan Simion? Prezentatorul Antenei 1 a spus totul pe post

Dani Oțil, supărat pe Răzvan Simion și Mihai Bobonete. Cei doi au râs de prețurile de la restaurantul său și au spus că este prea scump, iar prezentatorul de la Neatza a avut parte de neplăceri.
12.05.2022 | 17:20
Afacerea lui Dani Otil pusa in pericol de Mihai Bobonete si Razvan Simion Prezentatorul Antenei 1 a spus totul pe post
Ce au făcut Mihai Bobonete și Răzvan Simion ca să îl supere pe Dani Oțil. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a mărturisit că din cauza colegului său de platou, Răzvan Simion, și a lui Mihai Bobonete, afacerea sa a fost afectată într-un mod negativ.

Ce au făcut Mihai Bobonete și Răzvan Simion. Mărturia lui Dani Oțil

Mihai Bobonete și Răzvan Simion au comentat despre prețurile pe care le are Dani Oțil la restaurantul său. Aceștia au spus că au avut o notă de plată foarte mare atunci când au mers să mânânce acolo.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, afacerea lui a avut de suferit, în sensul în care i s-a creat reputația că este foarte scumpă masa la restaurantul său.

Astfel, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că a avut o discuție despre acest lucru cu unul dintre ospătarii săi.

ADVERTISEMENT

„Datorită prietenilor mei, «datorită», a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice că e scump, dar nu e așa scump. (…)

A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine”, a spus acesta în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ce au spus Mihai Bobonete și Răzvan Simion despre restaurantul lui Dani

Mihai Bobonete a fost cel care a povestit în cadrul unui podcast al său despre restaurantul lui Dani Oțil și prețurile destul de piperate ale acestuia.

Conform juratului de la Românii au talent, a avut o notă de plată de 1.500 de lei pentru niște felii de șuncă și un șnițel.

ADVERTISEMENT

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei (n.r. soția sa): «Eu cred că Neața cu Răzvan și Dani» rămâne doar cu Răzvan».

Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită”, a spus Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT