News

Ce au făcut participanții de la manifestația “Toți pentru Europa”, din Piața Victoriei. Cum s-a desfășurat evenimentul

Autor: Dan Suta | 19.05.2019 | 21:24
Ce au făcut participanții de la manifestația “Toți pentru Europa”, din Piața Victoriei. Cum s-a desfășurat evenimentul
Oamenii au creat o inimă la manifestația Toți pentru Europa. Sursa foto: Facebook Libertatea

Manifestația Toți pentru Europa care a avut loc în Piața Victoriei a fost una de un real succes. Evenimentul a fost organizat de Declic și a fost transmis LIVE pe Facebook. La manifestația de convingere a românilor să iasă la vot și să dea o lecție PSD au participat oameni simpli, dar și personalități marcante ale culturii autohtone.

Toți pentru Europa, o manifestație la care au participat numeroase personalități

La ora 19:50, în jur de 4.000 de membri ai comunității Declic au făcut o coregrafie specială creând o inimă din oameni pentru a arăta că România iubește Europa. La eveniment au participat Mihai Șora, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu de la asociația „Dăruiește viață”. Au cântat pe scenă trupa Taxi și Tudor Chirilă și, de asemenea, Omul cu Șobolanii.

Printre discursurile emoționante, cel susținut de Mihai Șora a fost unul care a primit numeroase aplauze în Piața Victoriei. Evenimentul era programat pentru intervalul 18 – 22. ”E important să fim aici (în Piața Victoriei – n.r.), ca să ne spunem părerea, limpede și răspicat. Suntem români și suntem europeni, în același timp și în aceeași măsură.

Sute de oameni vor realiza o coregrafie specială, o inimă albă pe un fond albastru, în cadrul evenimentului „Toți pentru Europa”

Gepostet von Libertatea am Sonntag, 19. Mai 2019

Mihai Șora vrea în Europa

Să nu uităm niciodată asta. Varietatea și unitatea trebuie să ne caracterizeze, să fim noi înșine, fiind europeni desăvârșiți. E important să fim în Eruopa, pentru ca să nu fim singuri și să fim înconjurați de prieteni și să ne simțim tari. Lumea e făcută din continente, care fac varietatea și bogăția, dar în același timp se și întrec între ele și se confruntă.

Din asta, noi suntem europeni din creștet până în tălpi. E important să mergem la vot, pentru că fiecare dintre buletinele din urne contează! Să nu lăsăm pe alții să voteze pentru noi și să ne trezim cu un alt rezultat decât cel pe care ni-l dorim”, a declarat filozoful Mihai Șora în fața mulțimii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!