Life

Ce au făcut prezentatoarele Mireasa de Crăciun. Simona Gherghe și Gabriela Cristea, imagini de colecție alături de cei dragi

Simona Gherghe și Gabriela Cristea, cele două prezentatoare ale show-ului Mireasa de la Antena 1 și Antena Stars, au avut parte de un Crăciun de neuitat alături de familiile lor.
26.12.2021 | 11:16
Ce au facut prezentatoarele Mireasa de Craciun Simona Gherghe si Gabriela Cristea imagini de colectie alaturi de cei dragi
ADVERTISEMENT

Cele două prezentatoare ale reality-show-ului matrimonial difuzat de Antene au sărbătorit Nașterea Domnului cu familia.

Copiii vedetelor au primit cadouri de la Moș Crăciun, iar Simona Gherghe a postat chiar câteva fotografii cu bărbosul care aduce daruri an de an copiilor cuminți.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au postat și ei câteva fotografii și filmulețe din seara de Crăciun. Prezentatoarea va pune cu siguranță în ramă pozele pe care le-au făcut de sărbători.

Prezentatoarele Mireasa, Crăciun cu familia

Una dintre imagini, în care Gabi și Tavi apar alături de cele două fetițe, a strâns nu mai puțin de 4.000 de aprecieri pe Instagram în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, să aveți parte de dragoste, armonie și sănătate. Să mâncați cât vă cade bine și să vă bucurați de cine vă e drag. Crăciun fericit”, a scris Gabriela Cristea în mediul online la poza de lângă brad în care apare cu soțul și fetele sale.

Seara de Crăciun a fost una magică pentru vedeta de la Antena Stars, nu doar pentru simplul fapt că a petrecut-o cu cei dragi. Una din surprizele serii a fost fiica mare a realizatoarei tv, Bella Victoria Margot.

ADVERTISEMENT

Aceasta a cântat la chitară acompaniată de sora ei mai mică, Thea Iris Selena. Cele două par să aibă înclinație artistică, la fel ca tatăl lor. De altfel, pe parcursul ”concertului” susținut de Bella Victoria, Tavi a încurajat-o pe prințesă, fiind extrem de mândru de ea.

Imaginile postate de Simona Gherghe și Gabriela Cristea pe Instagram, în ziua de Crăciun

Simona Gherghe s-a pozat cu Moș Crăciun și cei doi copii

„Magie și bucurie! Crăciun de poveste vă dorim”, a scris și Simona Gherghe pe Instagram. Vedeta Antenei 1 s-a pozat alături de soțul ei, cei doi copii și… Moș Crăciun!

ADVERTISEMENT

Ana Georgia și Vlad au fost extrem de încântați de sosirea Moșului, iar fericirea se poate citi și pe chipul prezentatoarei Mireasa.

Cele două staruri ale Antenelor și-au încărcat, așadar, bateriile de sărbători, după ce au muncit zi de zi pentru cel de-al patrulea sezon Mireasa, încheiat pe 19 decembrie.

Pauza va dura până la sfârșitul lunii ianuarie, căci Antena 1 a anunțat deja al cincilea sezon al show-ului matrimonial. Acesta va începe undeva după data de 15 ianuarie 2022, castingul fiind deschis deja pentru viitorii concurenți.

Ediția cu numărul patru a emisiunii prezentată de Cristea și Gherghe a fost câștigată de Petrică și Ela.

ADVERTISEMENT