Fotbal international

Ce au făcut românii în Europa League. Gol Keșeru! Andrei Ivan, pasă de gol

16.08.2018 | 23:52
Ce au facut romanii in Europa League Gol Keseru Andrei Ivan pasa de gol

Ce au făcut românii în Europa League. Echipa lui Nedelcearu s-a calificat dramatic în play-off. FC Ufa a marcat golul calificării în ultimul minut de joc. Niedercorn – FC Ufa s-a terminat 2-2, după ce în tur rușii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Nedelcearu a început partida ca titular și a fost înlocuit în minutul 82.

UPDATE 23.50 / Hapoel Haifa, echipa lui Gabriel Tamaș, a fost eliminată în turul 3 preliminar Europa League. Israelienii au fost lăsați acasă de Atalanta, 2-0 în retur și 4-1 în prima manșă.


UPDATE 23.40 / Gabriel Enache s-a calificat cu Partizan Belgrad în play-off-ul Europa League, după 3-2 cu Nordsjaelland. Enache a intrat în teren în minutul 82. În tur a fost 2-1 pentru Partizan.


UPDATE 23.35 / Rapid Viena, la care joacă românul Andrei Ivan, va juca împotriva FCSB-ului în play-off. Austriecii au învins cu 4-0 pe Slovan Bratislava, în urma unui meci în care Ivan a intrat în minutul 78 și a pasat decisiv după doar un minut. În tur, Slovan s-a impus cu 2-1.


UPDATE 23.10 / Echipa românului Vladimir Screciu, Genk, s-a calificat în următoarea fază a competiției. Lech Poznan – Genk s-a terminat 1-2, după ce în tur belgienii s-au impus cu 2-0.


UPDATE 23.00 / Claudiu Keșeru și Cosmin Moți vor juca în play-off-ul Europa League cu Ludogoreț. Bulgarii au remizat cu Zrinjski, scor 1-1. În tur a fost 1-0.


UPDATE 21.40 / Claudiu Keșeru a marcat pentru Ludogoreț Razgrad, în minutul 24 al partidei jucate în deplasare cu Zrinjski. În tur, bulgarii s-au impus cu 1-0.


Partida a început cum nu se poate mai prost pentru echipa la care activează fostul dinamovist Ionuț Nedelcearu. Alikin a trimis mingea în propria poartă în minutul 2, iar până la pauză nu s-au mai consemnat ocazii foarte importante de poartă, Thill de la Niedercord și Paurevic de la FC Ufa au primit câte un cartonaș galben. Paurevic a reușit egalarea la 5 minute după reluarea jocului, dar de Almeida i-a readus pe luxemburghezi în avantaj în minutul 72. Paurevic a marcat golul calificării pentru FC Ufa în ultimul minut de joc. FC Ufa va juca în play-off împotriva învingătoarei dintre Rangers și Maribor (3-1 în tur).

Primul 11 al celor de la FC Ufa: Belenov – Tabidze, Nedelcearu, Salatic, Alikin – Zhivoglyadov, Carp, Paurevic, Jokic – Oblyakov, Sly. Rezerve: Krotov, Shelia, Sukhov, Sysuev, Tumasian, Vanek, Zaseev. De partea cealaltă, la Niedercorn au jucat: Flauss – Martins, Ferino, Hall, Gobron – Thill, Karayer, Thill – Bastos, Karaperyan, de Almeida. Rezerve: Kerger, Ramdedovic, Schinker, Soares, Teles, Torres, Vogel.

Ce au făcut românii în Europa League. Echipa lui Nedelcearu s-a calificat dramatic în play-off

Fostul dinamovist Ionuț Nedelcearu declara în luna mai că își dorește să joace împotriva FCSB-ului în Europa League, însă acesct lucru nu va fi posibil în play-off. Cele două formații se pot întâlni doar dacă trec și de play-off și sunt plasate în aceeași grupă la tragerea la sorți. “Aș vrea să dau de FCSB și să trec mai departe. Nu m-aș vedea acolo”, a declarat Nedelcearu, care a fost dorit în trecut și de Gigi Becali.

Nedelcearu a mai declarat că și-ar dori să joace în Premier League. ”Intensitatea pregătirii în Rusia vine de la jucători, care se implică, nu vezi pe unul mai relaxat la antrenamente! Se joacă mult pe forță, agresiv, direct pe poartă. Îmi place stilul ăsta! Obiectivul e să ajung de aici direct în Anglia. Aș vrea să îmbrac tricoul lui Liverpool!”, a afirmat jucătorul. Nedelcearu a ajuns și la lotul echipei naționale, după periplul din Rusia, dar convocarea sa a fost motiv de ceartă între Contra și Hagi. În special escapadele sale bahice: „Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el?”, a declarat Hagi.