Life

Ce au făcut Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu când s-a difuzat prima ediție Chefi la cuțite cu noua formulă: ”S-a plâns mult, dar s-a și râs”

Care au fost activitățile desfășurate de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu în seara în care Chefi la cuțite a avut premiera. 
19.03.2024 | 17:16
Ce au facut Scarlatescu Bontea si Dumitrescu cand sa difuzat prima editie Chefi la cutite cu noua formula Sa plans mult dar sa si ras
Care au fost activitățile desfășurate de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu în seara în care Chefi la cuțite a avut premiera, în varianta schimbată. Foștii jurați au lăsat trecutul în urmă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce au făcut Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu când s-a difuzat prima ediție Chefi la cuțite cu noua formulă. „S-a plâns mult, dar s-a și râs”, este dezvăluirea făcută de unul dintre bucătari după plecarea din trust, după 12 ani.

Care au fost activitățile desfășurate de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu în seara în care Chefi la cuțite a avut premiera. Ce au făcut

Care au fost activitățile desfășurate de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu în seara în care Chefi la cuțite a avut premiera, în varianta schimbată. Foștii jurați au lăsat trecutul în urmă. În plus, bucătarii le arată tuturor că nu au lăsat deoparte pasiunea pentru gătit.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre foștii jurați de la Antena 1 nu a renunțat la arta culinară. Mai mult decât atât, aceștia le împărtășesc internauților taine din bucătărie și preparate culinare delicioase și savuroase, indiferent de ocazia aleasă.

„S-a râs mult, dar s-a și plâns… de la ceapă. Cam așa a fost Cooking Challenge, ediția Chilli con carne!”, a scris Sorin Bontea pe pagina de Instagram. Bucătarul a postat și o imagine cu echipele de la eveniment.

ADVERTISEMENT

„Și Mia a mai pierdut un dințișor de lapte. Florin Dumitrescu a fost Zâna Măseluță de data asta”, a notat soția fostului jurat de la Chefi fără limite. Cheful a avut și un răspuns pentru partenera sa de viață.

„Am stricat piața”, a transmis renumitul bucătar, care este foarte activ pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu a împărtășit cu urmăritorii din social media o rețetă delicioasă de ardei umpluți,

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta vedetă de la Antena 1 a distribuit o imagine din Deltă, unde este însoțit de un prieten apropiat. Acesta a postat o poză în care apare cumpărând mai multe tipuri de pește, cel mai probabil pentru a fi gătit.

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, dați în judecată de Antena 1

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1. Fiecare dintre ei are intentate 4 procese din partea trustului Intact în care au lucrat circa 12 ani și unde au fost unii dintre cei mai iubiți bucătari din România.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedetele nu au reușit să ajungă la un numitor comun cu producătorii de la Chefi la cuțite și au demisionat cu numai câteva săptămâni înainte de a începe filmările pentru sezonul 13. Chefii au fost înlocuiți cu alți 4 bucătari renumiți.

Fanii emisiunii Chefi la Cuție nu i-au uitat pe cei trei chefi și au reacționat dur după ce au văzut primul episod al sezonului 13. Cei mai mulți s-au arătat dezamăgiți de noii jurați: “Nu am putut să mă uit mai mult de 30 de minute. Nu există chimie între chefi

ADVERTISEMENT