Life

Ce au făcut Smiley și Gina Pistol în a doua zi de Paște. Unde și-au dus fetița

03.05.2021 | 15:07
Ce au facut Smiley si Gina Pistol in a doua zi de Paste Unde siau dus fetita
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol s-au bucurat de primul Paște alături de fetița lor, Josephine, iar acum au decis să se relaxeze câteva ore în natură, departe de agitație. Cei doi le-au arătat fanilor unde au mers și le-au transmis gânduri bune cu ocazia Sărbătorilor Pascale. 

Cei doi îndrogostiți au ieșit la o plimbare prin pădure alături de fiica lor, care a venit pe lume cu aproape două luni în urmă. Vremea însorită le-a permis să poarte haine de vară și să se deconecteze de rutina zilnică de acasă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite este foarte fericită de când a devenit mămică și, chiar dacî a fost greu la început, a reușit să facă față provocărilor impuse de noul ei rol, ajutată fiind de partenerul de viață.

Ce au făcut Smiley și Gina Pistol în a doua zi de Paște

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și au devenit părinți la începutul lunii martie. De atunci, aceștia se bucură de momentele petrecute alături de fetița lor și petrec clipe inedite împreună.

ADVERTISEMENT

După prima zi de Paște, prezentatorul de la Românii au talent a ieșit la o plimbare în natură alături de Gina Pistol și de Josephine, moment pe care l-au împărtășit și cu fanii.

„Hristos a înviat! După un weekend cu familia extinsă…astăzi am ieșit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei și pădurea…”, a scris cântărețul pe rețelele de socializare, în dreptul unei frumoase fotografii de familie.

ADVERTISEMENT
Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol, la plimbare alături de fiica lor. Sursa foto: Facebook

Gina Pistol, mesaj emoționant după nașterea fetiței

La o lună de la nașterea micuței Josephine, Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor care sunt sentimentele ei odată cu intrarea în rolul de mamă. Chiar dacă nu i-a fost ușor în primele săptămâni, acum este fericită și se bucură de rodul iubirii dintre ea și Smiley.

„Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat.

ADVERTISEMENT

Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Oricum, mare noroc am cu Andrei.

Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, spunea vedeta de la Antena 1 în aprilie.

ADVERTISEMENT