Life

Ce au făcut Smiley și Pavel Bartoș, după anunțul noului sezon din Românii au Talent. I-au uimit pe fani

12.10.2020 | 13:52
Ce au facut Smiley si Pavel Bartos dupa anuntul noului sezon din Romanii au Talent Iau uimit pe fani
ADVERTISEMENT

Smiley și Pavel Bartoș au reușit să le dea fanilor motive de bucurie, odată cu cea mai nouă apariție a lor. Vedetele din show-ul de talente de pe PRO TV s-au distrat pe cinste și au avut un număr record de privitori.

De curând a fost stabilit de către conducerea postului de televiziune de pe Pache Protopopescu faptul că Mihai Petre nu va mai face parte din juriul de la Românii au Talent. Odată cu veștile despre schimbarea însemnată au apărut și cele că noua jurată va fi Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorii nu s-au putut abține și au anunțat ce au găsit, odată cu întâlnirea lor memorabilă. Smiley și Pavel Bartoș formează un duo pe care publicul român îl apreciază și datorită momentelor din culisele emisiunii Românii au Talent.

Smiley și Pavel Bartoș s-au distrat după anunțul că show-ul Românii au Talent va reveni cu sezonul 11

De această dată, cei doi le-au arătat tuturor că au revenit în rolurile de amfitrioni, dar și că au pornit deja să colinde prin țară în căutarea de noi talente. Fanii au rămas uimiți când i-au văzut în aceste ipostaze total neașteptate și inedite, ce pot fi observat și în continuare.

ADVERTISEMENT
Ce au făcut Smiley și Pavel Bartoș, după anunțul noului sezon din Românii au Talent. I-au uimit pe fani
Smiley și Pavel Bartoș și-au anunțat fanii că au pornit în noua aventură din noul sezon al emisiunii de talente

Totodată, Smiley și Pavel Bartoș s-au aflat cel mai probabil după o sesiune de filmări, însă nu a fost dezvăluite și locațiile cheie din țară în care aceștia au poposit.

Surpriza a fost una pe măsură din partea vedetelor PRO TV, iar după ce și-au deschis inima în fața fanilor, printr-o serie de mărturisiri pe Instagram, ei s-au fotografiat și pe un ponton, când se relaxau.

ADVERTISEMENT

Seria de postări inedite a fost realizată chiar de Smiley, iar cântărețul nu și-a putut stăpâni entuziasmul. Schimbările pentru filmările din prezent au fost total pe placul său și a colegului de la Românii au Talent.

“Am găsit cadrul perfect să vă spunem o zi frumoasă. De ce râzi? Ia zi tu”, a trasnmis Smiley, dar a fost întrerupt la scurt timp de către colegul său. Pavel Bartoș nu și-a putut stăpâni hohotele și l-a completat.

ADVERTISEMENT

“Pentru că ai găsit cadrul perfect.”, i-a spus Pavel Bartoș. “Suntem în locul potrivit, cu oamenii potriviți”, a mai completat acesta.

Ei au glumit în legătură cu locurile perfecte pe care au reușit să le descopere, iar într-un filmuleț le-au mărturisit internauților că au găsit exact ce își doreau. Mereu cu zâmbetul pe buze, pe aceștia pare să îi fi bucurat foarte tare revederea într-un astfel de cadru. Smiley și Pavel Bartoș au stat și la masă, pe o terasă, cât și-au deschis sufletul în fața fanilor.

ADVERTISEMENT