Life

Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte după ce s-a aflat de despărțirea lor. Nepotul lui nea Mărin a așteptat momentul

Theo Rose și Alex Leonte au luat o decizie importantă după ce s-a aflat despre despărțirea lor. Nepotul lui nea Mărin a așteptat acest moment pentru gestul pe care l-a făcut.
01.08.2022 | 11:18
Ce au facut Theo Rose si Alex Leonte dupa ce sa aflat de despartirea lor Nepotul lui nea Marin a asteptat momentul
Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin, nu mai sunt împreună! Cântăreața a recunoscut că relația dintre cei doi s-a stins, după 5 ani. De curând s-a aflat și cu cine s-a recuplat vedeta de la PRO TV. În urma separării, cei doi au recurs la un gest radical în mediul online.

Theo Rose, iubita lui Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”

Olteanca nu se mai înțelegea foarte bine cu Alex în ultima perioadă, chiar dacă în urmă cu aproximativ o săptămână ea susținea că sunt încă împreună, ba chiar s-au mutat în casă nouă.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, în apariția pe care a avut-o vedeta de la Vocea României, șatena nu mai vorbea cu atât de mult entuziasm despre Alex. Recent, publicația CANCAN.RO a scos la iveală cine este noul partener al lui Theo Rose. Este vorba despre nimeni altul decât regizorul și scenaristul serialului în care aceasta joacă la PRO, „Clanul”.

Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși pe stradă, în zorii zilei, extrem de apropiați, sărutându-se. În urma apariției imaginilor cu cei doi iubăreți, atât vedeta cât și Alex Leonte au luat o decizie radicală.

ADVERTISEMENT
Una din imaginile cu Theo și Alex, de la botez, a dispărut de pe contul nepotului lui nea Mărin. Foto: Instagram

 

Așa arăta îacum 24 de ore contul de Instagram al lui Leonte

Alex Leonte și fosta iubită au șters toate pozele pe care le aveau împreună

Cei doi foști iubiți au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe Instagram. La câteva ore după ce s-a aflat despre povestea ei de amor cu Damian, Alex a șters singura poză pe care o mai avea cu artista pe rețeaua de socializare. Imaginea respectivă era de la un botez unde cei doi au fost nași.

Nici pe contul de Instagram al cântăreței nu mai există vreo urmă a iubirii pe care vedeta i-a purtat-o nepotului lui nea Mărin Barbu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu avea nici înainte foarte multe poze cu partenerul ei de viață. Chiar și acelea câte erau nu se mai regăsesc acum pe pagina ei.

Trebuie menționat faptul că botezul la care cei doi au participat împreună a avut loc undeva în luna mai, iar de atunci nu s-au mai afișat public cu nicio ocazie.

ADVERTISEMENT
Theo Rose, răstindu-se la fostul iubit într-un filmuleț de pe Instastory

O despărțire previzibilă? Theo s-a răstit la fostul iubit de față cu toți

Semne că între Theo Rose și Alex Leonte scârțâia treaba a tot dat vedeta. De pildă, în urmă cu câteva săptămâni, Theo i-a reproșat partenerului ei pe un story că a intrat în cadru la bustul gol, iar artista era extrem de iritată de prezența lui Alex în filmarea sa.

„Vezi că ești dezbrăcat, în puii mei, la mine!”, i-a spus Theo lui Leonte într-o filmare postată pe Instastory, pe un ton nu tocmai plăcut. Acesta și-a cerut imediat scuze de la ea.

Apoi, a urmat apariția de la Vorbește lumea, unde Theo a fost destul de evazivă când a trebuit să vorbească despre Alex. Emily Burghelea a vrut să știe dacă ea și Alex se certau din cauza curățeniei.  Theo s-a fâstâcit destul de mult, ca și cum nu ar fi vrut să mai vorbească despre ex.

„Își lasă șosetele pe jos?”, a vrut să știe blondina. „Le găsești și pe sus. Te trezești cu un chilot pe lustă. Te întrebi oare cum o fi ajuns acolo? Acum ne certăm mai puțin”, a declarat Theo Rose.

Fostul partener al cântăreței a susținut-o de-a lungul timpului în cariera ei. Alex a participat și în cadrul unei gale Bravo, ai stil, unde Theo a fost concurentă, făcându-i o surpriză de zile mari.

„Lucrurile nu mai mergeau între noi”

Theo Rose a dat câteva explicații despre situația ei amoroasă, pe Instastory, unde a spus că îi dorește tot binele din lume fostului ei iubit.
Cântăreața a precizat că nu l-a înșelat pe Alex și că situația ei sentimentală era cunoscută de toți cei care contează în viața ei.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea.

L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a spus Theo Rose pe Instastory.

ADVERTISEMENT