Life

Ce au făcut Vulpița și Viorel după ce s-au mutat în casă nouă. Surprize pentru fanii Acces Direct

19.11.2020 | 19:16
Ce au facut Vulpita si Viorel dupa ce sau mutat in casa noua Surprize pentru fanii Acces Direct
Ce au făcut Vulpița și Viorel după ce s-au mutat în casă nouă. Surprize pentru fanii Acces Direct. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel s-au mutat în casă nouă după ce un telespectator al emisiunii „Acces Direct” le-a oferit o locuință în județul Buzău, unde soții Stegaru s-au pus serios pe treabă. Cei doi au început să se gospodărească singuri și fac tot felul de treburi casnice. 

Vedetele emisiunii de la Antena 1 le-au arătat fanilor că știu să se descurce la țară, mai ales că provin tot dintr-o zonă rurală. După ce au petrecut de ziua de naștere a Veronicăi, cei doi soți s-au apucat de curățenie și au spălat hainele la lighean, în curte.

ADVERTISEMENT

În ultima ediție Acces Direct au arătat că se descurcă și în bucătărie. Mai exact, soții din Blăgești au fost filmați în timp ce pregăteau masa, sarcinile fiind împărțite echitabil. Așa se face că Vulpița a fost cea care a trebuit să prăjească cartofii, Viorel având rolul de a pregăti mămăliga.

Vulpița și Viorel Stegaru, activități în noua casă. Cum au fost surprinși

Masa de prânz nu a fost lipsită de mici discuții și incidente, Viorel Stegaru demonstrând cu această ocazie că știe să glumească, turnând în tigaie apă în loc de ulei. Din păcate, Vulpița nu a gustat gluma soțului ei și s-a arătat supărată că acesta i-a stricat treaba.

ADVERTISEMENT

Femeia din județul Vaslui nu s-a arătat mulțumită nici de cartofii tăiați de soțul ei, dar până la urmă nu a mai avut de ales. La un moment dat soții Stegaru și-au dat seama că nu au mălai, Viorel fiind nevoit să meargă la niște vecini să le ceară.

„Hai, Viorele, că am și gătit. Mi-ai adus și usturoi… Tu faci mămăliga, treci încoace”, îi spune Veronica Stegaru soțului ei, Viorel, dar între timp tânăra se băgă peste treaba lui și îi dă indicații despre cum să facă mămăliga.

ADVERTISEMENT

„Las-o două minute să fiarbă acolo! Hai, mai mestecă, mestecă”, spune la rândul său bărbatul care timp de mai bine de 8 luni a fost o prezență constantă în emisiunea moderată de Mirela Vaida.

După minute bune în care s-au contrazis, ca de obicei, soții au terminat și s-au așezat la masa de prânz, însă nu singuri pentru că au avut parte de o surpriză. Vecina Iasmina a gustat din preparatele soților Steagru, lucru care nu a fost pe placul Vulpiței.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru s-a arătat deranjată de vizita neașteptată a femeii, mai ales că Viorel a făcut glume cu ea. Iasmina i-a oferit bărbatului nota 9,50 pentru masă, în timp ce Vulpița a declarat că nu-i dă mai mult de 5. Se pare că vecina a sădit un nou motiv de ceartă între cei doi.

ADVERTISEMENT