Sporturi

Moment jenant la Roland Garros. Angajaţii Federaţiei Franceze de tenis, rugaţi să ocupe locurile libere în loje la meciul Novak Djokovic-Dominic Thiem

Autor: Sorin Dumitrescu | 09.06.2019 | 22:00
Moment jenant la Roland Garros. Angajaţii Federaţiei Franceze de tenis, rugaţi să ocupe locurile libere în loje la meciul Novak Djokovic-Dominic Thiem
Roland Garros. Moment jenant pentru organizatori la semifinala Djokovic - Thiem

O situaţie cu totul neplăcută au experimentat la ediţia din acest de la Roland Garros organizatorii turneului în ziua de vineri, când a avut loc mult aşteptata semifinală a competiţiei masculine, Roger Federer – Rafael Nadal, la oră destul de nepotrivă, în jurul prânzului. Ca urmare, în sectorul rezervat oficialilor şi sponsorilor au fost multe locuri libere, ceea ce a creat o imagine absolut dezolantă a arenei Philippe Chatrier la un asemenea meci.

Ce au fost nevoiţi să facă organizatorii de la Roland Garros la semifinala Djokovic-Thiem

În jurul prânzului aceste personalităţi nu acum să fie prezente chiar dacă este vorba de partide eveniment, cum a fost cea de vineri, dintre Roger Federer şi Rafael Nadal, luând masa, de multe ori vorbind chiar de astfel de momente care îmbină utilul cu plăcutul, adică sunt mese de afaceri şi lojele lor rămân libere, dând acea imagine dezolantă turneului.

Sâmbătă, când s-a disputat finala feminină, Ashleigh Barty – Marketa Vondrusova, oficialii Federaţiei Franceze nu au mai fost prinşi pe picior greşit. Anticipând o situaţie similară ei au dat un comunicat la timp prin care şi-au informat angajaţii că pot lua loc în loje la semifinala masculină întreruptă vineri din cauza ploii, dintre Novak Djokovic şi Dominic Thiem şi până la începerea finalei feminine.

Roland Garros. Organizatorii şi-au trimis angajaţii în lojele oficialilor şi sponsorilor. ca să le umple.

Se va încerca introducerea sistemului de overbooking

În comunicat s-a specificat că pe măsură ce persoanele oficiale care au primit locuri în spaţiile special amenajate pentru ei vor veni la arenă cei care ocupă la acel moment locurile să se dea la o parte imediat, pentru a face loc oaspeţilor.

Pe viitor Federaţia franceză va căuta să înlăture producerea unor situaţii similare în special în fazele cele mai înaintate ale turneului prin introducerea unui sistem overbooking ca la zborurile aeriene sau ca la hoteluri, care să le ofere granţia că locurile vor fi ocupate permanent, să nu se mai repete astfel de momente jenante pentru imaginea turneului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!