News

Ce au găsit anchetatorii în calculatorul lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal era filat de DIICOT dinainte de cazul Alexandra

07.08.2019 | 20:29
Ce au gasit anchetatorii in calculatorul lui Gheorghe Dinca Criminalul din Caracal era filat de DIICOT dinainte de cazul Alexandra

Anchetatorii au ridicat din casa lui Gheorghe Dincă în urmă cu câteva zile trei telefoane mobile, un laptop și un aparat foto. Criminaliștii au găsit în calculatorul criminalului mai multe filme cu caracter sexual și nu este exclusă variantă conform căreia Dincă a făcut mai multe victime.

Ce a ascuns Gheorghe Dincă în laptopul ridicat de anchetatori din casa sa

Anchetatorii au găsit în calculatorul criminalului din Caracal mai multe filme cu caracter sexual. Criminaliștii urmează să analizeze în amănunt calculatorul lui Gheorghe Dincă să vadă dacă există imagini cu minori. Surse apropiate anchetei au declarat că Dincă face parte dintr-o rețea de trafic de persoane care racola fete din România și le trimitea pe străzile din Italia, Anglia și Germania. Se pare că din această grupare face parte și unul dintre cei trei fii ai criminalului.

În cursul acestei zile anchetatorii au cercetat forajele, tunelurile și puțurile înfundate care se află în curtea casei din Caracal. Nu este exclusă nici varianta conform căreia Gheorghe Dincă ar fi făcut mai multe victime, potrivit stirileprotv.ro.

Un laptop, 3 telefoane și un aparat foto sunt analizate de anchetatori
Gheorghe Dincă era filat de DIICOT Craiova dinainte să o ucidă pe Alexandra Măceșanu. Sursa foto: a1.ro

Dincă era filat de DIICOT dinainte de a o ucide pe Alexandra

Sursele apropiate anchetei de la Caracal mai spun că Gheorghe Dincă era în atenția DIICOT Craiova dinainte ca Alexandra Măceșanu să fie răpită și ucisă de acest monstru. Se pare că numele lui, dar și date despre mașina pe care o conducea, Renault Megane de culoare argintie erau în atenția procurorilor cu 10 zile înainte de a o răpi pe adolescenta de 15 ani din comuna Dobrosloveni, județul Olt. Se pare că Gheorghe Dincă era chiar și în vizorul Brigadei de Operaţiuni Speciale din Craiova, spun tot jurnaliștii de la PRO.

Criminalul din Caracal avea inclusiv un profil pe o rețea de socializare și anchetatorii iau în calcul această pagină. S-ar părea că Dincă folosea această rețea socială pentru a găsi eventuale victime. Criminaliștii analizează orice lucru care are legătură cu Gheorghe Dincă pentru a-i contura un profil concret.

Gheorghe Dincă, un obsedat sexual?

Ușor – ușor începe să se contureze profilul unui obsedat sexual dacă este să ne luăm după toate datele pe care le avem despre Gheorghe Dincă. Filmele porno care au fost găsite în calculator și faptul că răpea fete tinere care aveau trăsături asemănătoare se corelează cu profilul unui prădător sexual.

În timpul anchetei Dincă a refuzat să stea de vorbă cu femei procuror, soția lui Dincă, Elena le-a povestit anchetatorilor despre bătăile pe care le-a primit de la acest bărbat și la dosar există și mărturii conform cărora criminalul din Caracal ar fi fost prins pipăind fetița unei rude mai îndepărtate. Pe lângă toate acestea se mai adaugă faptul că și-ar fi violat propria fiică, fapt infirmat de Daniela Dincă, dar și că femeile sunt pentru el ”doar un obiect al plăcerii masculine”, conform unui investigator.