News

Ce au găsit angajații unei primării din Mehedinţi într-un utilaj de deszăpezire. A fost alertată poliția

Angajații Primăriei din comuna Ponoarele, județul Mehedinți, au găsit un încărcător cu gloanțe într-un utilaj de deszăpezire.
27.01.2023 | 16:27
Ce au gasit angajatii unei primarii din Mehedinti intrun utilaj de deszapezire A fost alertata politia
Utilaj de deszăpezire. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Poliția a fost alertată conducerea Primăriei, care a sunat la Poliție. La fața locului au ajuns de urgență polițiștii din cadrul departamentului arme IPJ Mehedinți.

Ce au găsit angajați unei primării într-un utilaj de deszăpezire

După mai multe minute de cercetări specialiștii au transmis că a fost identificat un ”tac plic cu gloanțe”. În acest încărcător se aflau patru gloanțe de calibru 30.7 milimetri. Mai mult a fost stabilit faptul că încărcătorul aparține unei puști de vânătoare.

ADVERTISEMENT

Momentan se fac cercetări pentru a descoperi cum a ajuns obiectul acolo, dar și cui aparține de fapt acest încărcător. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, transmit specialiștii.

Cu toate că țara noastră nu are o tradiție prin deținerea și folosirea de arme, există astfel de incidente izolate care stârnesc panică în jur.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unui bărbat din Chiajna care a intrat într-o agenție de pariuri și a tras cinci focuri de armă, în urmă cu trei săptămâni. Din fericire nu au existat victime, mai ales că bărbatul folosise un pistol neletal.

”Poliţia Judeţeană Ilfov a anunţat că vineri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut două percheziţii domiciliare.

ADVERTISEMENT

Perchezițiile au fost făcute la două adrese, în cadrul unui dosar penal având ca obiect, în principal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, transmiteau atunci polițiștii.

Oamenii legii au fost sesizați pe 3 ianuarie printr-un apel la 112 referitor la faptul că un bărbat a intrat într-o agenție de pariuri sportive și a tras cinci focuri de armă. Suspectul are 41 e ani și ascundea acasă o armă neletală, cu gaze, de 9 mm. De asemenea, au existat 80 de cartușe nepercutate.

ADVERTISEMENT

”În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar în cazul bărbatului”, mai transmiteau autoritățile.

ADVERTISEMENT