Life

Ce au găsit două turiste în camera de hotel pe care au plătit bani grei: “A simțit ceva târându-se pe ea”

Ce au găsit două turiste în camera de hotel. Au plătit bani grei pentru a ajunge acolo, dar totul s-a dovedit a fi un coșmar.
05.06.2023 | 19:04
Ce au gasit doua turiste in camera de hotel pe care au platit bani grei A simtit ceva taranduse pe ea
Ce au găsit două turiste în camera de hotel. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce au găsit două turiste în camera de hotel din vacanță. Au plătit bani grei pentru a avea parte de niște condiții de lux, dar totul a fost stricat pentru ele.

Ce au găsit două turiste în camera de hotel

O turistă din Marea Britanie și sora acesteia a avut clipe de coșmar în vacanța lor din Mexic.Deși au plătit bani grei pentru hotelul în cauză, cele două femei au avut parte de surprize neplăcute. Acestea au avut niște oaspeți neinvitați în camera de hotel, mai precis niște șobolani, scrie Mirror.

ADVERTISEMENT

Femeia a mărturisit ca rămas de-a dreptul dezgustată după ce a putut vedea un șobolan care s-a urcat pe pat. Mai mult decât atât, rozătoarea a lăsat și excremente acolo unde trebuia să doarmă turista de 56 de ani.

Pentru această distracție, femeia a plătită 3100 de euro pentru opt zile. Aceasta urma să petreacă vacanța în Playa de Carmen, o stațiune din Mexic foarte populară. Femeia s-a mișcat rapid la acel moment și chiar a filmat rozătoarea în cameră.

ADVERTISEMENT

“Eu și sora mea suntem încă șocate. Ea a spus că în a doua noapte la hotel a simțit ceva târându-se pe ea. Dar nu ne așteptam să fie un șobolan”, a explicat femeia.

Ce a spus hotelul la vederea imaginilor

Cele două femei au mărturisit că sunt șocate și că una dintre ele a simțit în a doua noapte la hotel că ceva s-a urcat pe ea dar nu s-a gândit în niciun caz că ar putea fi vorba despre un șobolan.

ADVERTISEMENT

Atunci când a vorbit la patronii hotelului, aceștia nu au negat că ar putea fi într-adevăr vorba despre un șobolan.

“Suntem absolut dezgustate, șobolanul a fost în camera noastră în tot acest timp, nu am lăsat niciodată ușa deschisă din cauza țânțarilor.

ADVERTISEMENT

În dimineața după ce am îndepărtat urina și rahatul șobolanului, ochii mei au început să se umfle și am intrat în panică”, a spus femeia.

Femeia a arătat administrației hotelului imaginile cu pricina dar vacanța ei era deja ruinată. Turista a primit de la hotal banii înapoi pe cele patru nopți petrecute acolo.

ADVERTISEMENT