News

Ce au găsit mai mulți români într-un hotel din Turcia. „Nu credeam că mai există asemenea bombe”

Imagini de coșmar postate de mai mulți români care s-au cazat într-un hotel din Turcia. Oamenii spun că au plătit bani serioși. La fața locului au găsit un adevărat dezastru
01.07.2022 | 13:58
Ce au gasit mai multi romani intrun hotel din Turcia Nu credeam ca mai exista asemenea bombe
Ce au găsit mai mulți români într-un hotel din Turcia pentru care au plătit bani mulți. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost un concediu de coșmar pentru mai mulți români care au plătit peste o mie de euro pentru un hotel ultra all inclusive în Turcia. Oamenii spun că după ce au ajuns au găsit un adevărat dezastru, unul pe care nu-l vor uita prea curând. Pe internet au fost postate și imagini cu resortul, culmea, considerat de cinci stele.

Concediu stricat pentru câțiva români în Turcia

Poziționat în Kemer, hotelul se lăuda inițial că are ieșire la mare la doar câțiva pași. Ba chiar existau și o plajă privată, facilităţi de spa şi piscină interioară şi în aer liber. Nu se termină aici pentru că proprietarii se lăudau și cu aer condiționat, TV prin satelit sau camere dotate cu minibar.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe cel mai cunoscut site de vânzări concedii, hotelul spune că micul dejun, prânzul și cina sunt servite în stil bufet în fiecare zi. Prăjituri, fursecuri și gustări sunt oferite în timpul zilei și pot fi degustate preparate din bucătăria turcească și italiană, precum și fructe de mare la restaurantele à la carte. Băuturile răcoritoare, cocktail-uri şi băuturi alcoolice urmau a fi servite în baruri.

Anunțul suna perfect, drept pentru care nu puțini au fost românii care au plătit. Realitatea i-a contrazis total. „Tocmai ce s-au întors părinții mei din concediu! Au fost în Kemer la Crystal Aura Beach Resort! S-au plătit biletele pentru un hotel de 5* cu pachet ultra all inclusive!!

ADVERTISEMENT

Evitați acest hotel, a fost un dezastru total!! Nu credeam vreodată că în Turcia anului 2022 mai pot exista astfel de bombe!! O bătaie de joc începând de la recepție până la mâncare, una care a fost sub orice critică (piure acru, fructe stricate). Au plătit pachet ultra all iar băuturile internaționale erau contra cost!”, a transmis un utilizator.

Ca să-și întărească cele spuse, bărbatul nu a ezitat să posteze și câteva imagini. Acesta a prezentat rugina, igrasia, dar și obiecte sanitare desprinse din perete.

ADVERTISEMENT

De ce a fost apostrofat bărbatul

Nu a durat mult până când a intrat în colimatorul celorlalți. Aceștia i-au atras atenția ca data viitoare să fie mult mai selectiv atunci când plătește pentru un concediu. Mulți dintre ei i-au spus că hotelul pe care l-a ales avea recenzii foarte proaste pe mai toate canalele posibile.

„Înainte de a rezerva trebuie să citim recenziile turiștilor. Din câte văd nu sunt bune, are un scor mic, nu tot ce vedem de 5 stele în Turcia este ok , este un resort mic și ieftin”, a punctat Laura Popescu. „Nu este nimic nou. Este doar un hotel cu referințe medii spre proaste. Un hotel cu plaja îngustă care necesita renovări și îmbunătățire de personal”, i-a transmis un alt utilizator al forumului de vacanțe.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a revenit și le-a atras atenția tuturor că hotelul pentru care a optat nu a fost unul deloc ieftin și așteptările erau cu totul altele. Acesta a explicat că a plătit peste 1200 de euro pentru doi adulți și un copil, în condițiile în care transportul a fost personal, nu cu autocarul sau avionul.

„Așa am crezut și eu că la acești bani ai cât de cât condiții! Greșeala pe care mi-o asum în totalitate este că nu am verificat hotelul, eu personal merg în Turcia destul de des, dar nici la hotelurile din Istanbul din zona Laleli nu găsești condiții jalnice ca aici”, mai zis acesta.

ADVERTISEMENT