Life

Ce au găsit medicii în corpul Margheritei de la Clejani după ce a fost înjunghiată pe stradă: „Asta mi-au scos din sân”

Ce au găsit medicii în corpul Margheritei de la Clejani, după ce aceasta a ajuns la spital, fiind atacată pe stradă de un bărbat cu un cuțit. Mama acesteia a dezvăluit totul.
19.08.2022 | 07:46
Ce au gasit medicii in corpul Margheritei de la Clejani dupa ce a fost injunghiata pe strada Asta miau scos din san
Ce au găsit medicii în corpul Margheritei după ce a fost înjunghiată pe stradă. Foto: Colaj Fanatik / Facebook, Antena Stars
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a fost victima unui incident șocant, fiind una dintre cele două tinere care au fost înjunghiate pe strădă de un bărbat, în București.

Ce au găsit medicii în corpul Margheritei după ce a fost înjunghiată pe stradă

Viorica de la Clejani a dezvăluit ce au descoperit medicii după ce Margherita a ajuns la spital. Artista de muzică de petrecere a făcut publică conversația cu fiica ei, care a ținut-o mereu la curent cu starea sa.

ADVERTISEMENT

Mama acesteia era foarte îngrijorată, iar după ce a ajuns la spital, Margherita de la Clejani i-a trimis mamei sale o fotografie cu obiectul pe care medicii i l-au scos din corp.

Este vorba despre lama unui cuțit, pe care agresorul în vârstă de 38 de ani l-a folosit pentru a-și răni cele două victime.

ADVERTISEMENT

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect?!”, a scris mama Margheritei pe rețelele de socializare.

Mesajul Vioricăi din Clejani
Ce au găsit medicii în corpul Margheritei după ce a fost înjunghiată pe stradă. Foto: Instagram

Viorica de la Clejani a dezvăluit ce se întâmplă acum cu fiica sa. Cum se simte Margherita

Viorica de la Clejani a decis să facă publică conversația cu Margherita după ce a primit multe reacții acide, fiind multe persoane care i-ar fi dorit răul fiicei sale, după cum chiar ea a spus.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul Universitar, acolo unde Margherita a fost transportată și salvată.

În același timp, Viorica de la Clejani s-a arătat șocată de cele întâmplate și de reacția oamenilor la necazul ei, după ce a primit multe înjurături.

ADVERTISEMENT

„Dacă erau copiii voștri în locul Margăi?! Cum puteți să vorbiți în halul ăsta?! Eu acum ce să fac?! Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?

Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați – vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!“, a scris Viorica de la Clejani.

Margherita din Clejani nu este singura vedetă care a fost atacată pe stradă, multe alte celebrități fiind agresate chiar în văzul tututor. Bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita a fost prins de oamenii legii.

ADVERTISEMENT