News

Ce au găsit polițiștii germani într-un microbuz cu români. Șoferul mașinii era beat

Ce au descoperit polițiștii germani într-un microbuz în care se aflau români. Autoritățile au fost nevoite să ia măsuri de urgență.
29.03.2024 | 23:41
Ce au gasit politistii germani intrun microbuz cu romani Soferul masinii era beat
Ce au găsit polițiștii germani într-un microbuz cu români. Foto Reinartz/fnp.de
ADVERTISEMENT

Polițiștii germani au avut parte de o surpriză în timpul unui control în trafic, după ce un microbuz cu români le-a atras atenția. Autoritățile au fost uluite când au văzut ce se afla în interiorul autovehiculului.

Șocul trăit de polițiștii din Germania, după ce au verificat un microbuz cu români

Totul s-a întâmplat în orașul Offenbac, din Germania, în timpul patrulei de rutină a oamenilor legii. Agenții au observat un microbuz parcat pe marginea drumului, în apropierea intersecției Kaiserlei.

ADVERTISEMENT

Microbuzul avea un aspect extrem de uzat, iar geamurile din spate erau acoperite cu material dintr-un covor, potrivit Știri Diaspora. Felul în care arăta vehiculul a trezit suspiciunea polițiștilor, care au decis să facă verificări.

Au constatat că existau scurgeri de ulei, iar pragurile erau deformate. Trei muncitori români se aflau în microbuz, însă în urma verificărilor, agenții au descoperit că un al patrulea pasager era ascuns în compartimentul de marfă.

ADVERTISEMENT

De altfel, oamenii legii au observat că aici se aflau materiale pentru muncitori, precum găleți de vopsea, adeziv pentru gresie și un butoi în care se afla varză murată. Mai mult, tot aici erau mai multe cutii de bere.

Pentru că șoferul român mirosea a alcool, acesta a fost testat de polițiști. Bănuielile lor s-au adeverit, reieșind că omul era beat. Bărbatul avea o concentrație de alcool în sânge de 0,72 la mie.

ADVERTISEMENT

Vehiculul reprezenta un pericol în trafic

Ulterior, cei patru muncitori au fost nevoiți să se legitimeze. Autoritățile au stabilit că toți sunt cetățeni români, care muncesc pe teritoriul Germaniei, însă niciunul dintre ei nu avea domiciliu stabil aici.

În cele din urmă, duba a fost dusă la verificare, într-o stație de inspecție tehnică. Așa cum era de așteptat au fost găsite mai multe defecțiuni, microbuzul reprezentând un real pericol în traficul rutier.

ADVERTISEMENT

Astfel, circulația pe drumurile publice a vehiculului a fost interzisă. Totodată, șofer beat a fost sancționat cu 273 de euro. El a mai primit o amendă de 103 euro pentru „conducerea unui vehicul neconform”.

ADVERTISEMENT