News

Ce au găsit vameșii în mașina unui turc care a intrat în România. Nici lor nu le-a venit să creadă

27.07.2020 | 18:09
Ce au gasit vamesii in masina unui turc care a intrat in Romania Nici lor nu lea venit sa creada
ADVERTISEMENT

Vameșii de la Poliția de Frontieră au rămas stupefiați după ce au deschis portbagajul unui turc care încerca să iasă din România.

Bărbatul a vrut să treacă pe la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II cu un autoturism Mercedez Benz.

ADVERTISEMENT

După ce au percheziționat mașina, vameșii au depistat că în spate, chiar în portbagaj, erau ascunși 3 bărbați.

Vameșii de la Nădlac, descoperire uimitoare într-un Mercedez Benz

Foarte multe persoane încearcă să facă ilegalități, mai ales când vine vorba să plece sau să intre în România, în această perioadă de pandemie. Sunt cetățeni care au nevoie de pașaport pentru a pătrunde în țară, dar și pentru a ieși de pe plaiurile noastre.

ADVERTISEMENT

Mare le-a fost mirarea vameșilor de la Nădlac când au descoperit că în autoturism nu se afla doar doar o persoană, ci 4 indivizi, trei dintre ei ascunși în spatele mașinii.

„ În data de 27.07.2020, în jurul orei 00.45, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc H.O., în vârstă de 49 ani, conducând un autoturism Mercedes Benz, înmatriculat în România. În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoturismului au fost descoperite, ascunse în portbagaj, trei persoane.

ADVERTISEMENT

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.”, se arată scris în comunicatul transmis de autorități.

O oră mai târziu au fost descoperite alte 20 de persoane

Culmea este că după un timp, un alt bărbat de origine turcă a încercat să scoată din țară alte 20 de persoane în mod ilegal. „ Şi în acest caz poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul microbuzului au fost descoperite în compartimentul marfă, douăzeci de persoane.

ADVERTISEMENT

Iar la ora 04.45, tot PTF Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, în vârstă 29 ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Scania şi o semiremorcă marca Schmitz, ambele înmatriculate în Turcia.

 Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta fructe, pe ruta Turcia – Germania.În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră  au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel au fost descoperite ascunse, pe axa semiremorcii, două persoane.”, se arată scris pe site-ul Poliției de Frontieră Oradea.

ADVERTISEMENT