Life

Ce au mâncat concurenții de la Asia Express în Turcia. Probă dificilă pentru cele nouă echipe: „Gustul era fix ca mirosul”

Concurenții de la Asia Express au fost nevoit să mănânce feluri de mâncare neobișnuite în Turcia, în cadrul unei probe dificile.
24.09.2021 | 18:05
Ce au mancat concurentii de la Asia Express in Turcia Proba dificila pentru cele noua echipe Gustul era fix ca mirosul
Ce au mâncat concurenții de la Asia Express în Turcia. Probă dificilă pentru cele nouă echipe: „Gustul era fix ca mirosul” Sursa foto: Antena 1/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Asia Express au avut parte de numeroase provocări încă de la începutul sezonului 4. Aceștia au fost nevoiți să mănânce preparate neobișnuite în Turcia, ca parte din probă.

Mai exact, echipele au avut grijă de câte o cămilă și au consumat feluri de mâncare pregătite de crescătorii lor. Acestea nu au fost atât de bune pe cât ar fi sperat concurenții, ci din contră.

ADVERTISEMENT

Ce au mâncat concurenții de la Asia Express în Turcia

Concurenții de la Asia Express vor continua aventura pe Drumul Împăraților în ediția de duminică, 26 septembrie. Aceștia vor avea parte de noi probe și misiuni dificile, care îi vor pune la încercare. Cele nouă echipe vor avea de experimentat anumite tradiții locale, mai puțin obișnuite, potrivit a1.ro.

O primă probă îi va găsi pe concurenți în băile turcești sau „hammam”, așa cum sunt cunoscute în Orient.

ADVERTISEMENT

Complexul este folosit pentru cei care vor să aibă parte de relaxare, însă concurenții vor avea de dus la bun sfârșit o cursă  pentru a descoperi care este următorul indiciu ascuns în interiorul săpunului.

Coechipierii vor fi nevoiți să se spele pe rând pentru a descoperi care este mesajul din partea Irinei Fodor, însă proba este una dificilă pentru cei mai mulți.

ADVERTISEMENT

„Connect-R nu se simțea prea bine acolo unde eram, a început să îl ia cu amețeală, mi-a spus că se simte rău din cauza căldurii”, a mărturisit Shift.

Cele nouă echipe vor mai avea de îndeplinit niște probe dificile pe parcursul aceleiași etape. Francy, fiul Patriziei Paglieri, a recunoscut că proba a fost una extrem de grea.

ADVERTISEMENT

 „Dacă eram singur nu terminam proba. Se agita! Îmi era frică să nu ridice vreun picior să mă arunce pe jos!”, va spune Francy.

Concurenții au de îngrijit câte o cămilă în această misiune. Aceștia trebuie să o împodobească și să o hrănească. Partea grea pentru participanți a fost aceea în care au fost nevoiți să consume specialitățile culinare pregătite de crescătorii cămilelor.

Laptele și brânza de cămilă sunt considerate produse minune în Turcia, însă acest lucru nu este valabil și pentru concurenți, care trebuie să ducă proba la bun sfârșit.

„Părea prea frumos să ne ofere doar o tartă și un pahar de lapte. Gustul era ca fix ca mirosul. Mirosea tot a cămilă!”, vor spune concurenții în următoarea ediție Asia Express.

Ce greutăți au mai întâmpinat concurenții

Concurenții au recunoscut că unul dintre cele mai grele lucruri pe care l-au avut de făcut în cel de-al patrulea sezon al show-ului a fost autostopul. Din cauza faptului că Turcia era în carantină în weekend, nu erau mașini pe drum.

„Turcia e în lockdown în weekend. Nu era nicio mașină pe drum. Iar cei care sunt pe drum nu au voie să meargă pe distanțe lungi”, mai spun concurenții.

În următoarea ediție, telespectatorii vor afla cum vor reuși cele nouă echipe să treacă peste probele dificile din cadrul competiției, dar și la cine vor ajunge amuletele de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT