News

Ce au observat cei prezenți la priveghiul mamei sinucigașe din Timișoara. Detaliul curios de pe sicriu

Mama sinucigașă din Timișoara urmează să fie condusă pe ultimul drum, împreună cu cei doi copii. Sicriul cu trupurile neînsuflețite au fost ridicate de la morgă.
06.05.2022 | 08:12
Ce au observat cei prezenti la priveghiul mamei sinucigase din Timisoara Detaliul curios de pe sicriu
Detaliul de pe sicriul mamei sinucigașe din Timișoara. Ce apare pe coșciug. Sursa foto: Facebook / wowbiz. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliana Billi și cei doi copii, Alisa – Michelle și Nicholas, vor fi înmormântați după ce în urmă cu câteva zile au decedat. Rudele și persoanele apropiate au posibilitatea să aprindă o lumânare la capela din Timișoara unde este depus sicriul.

Detaliul de pe sicriul mamei sinucigașe din Timișoara. Ce apare pe coșciug

Mama sinucigașă și cei doi copii au parte de un priveghi înainte de înmormântare, cei prezenți observând un detaliu neașteptat. Sicriul cu trupurile neînsuflețite, unul masiv de culoare albă, are imprimat numele celor trei.

ADVERTISEMENT

Se pare că rudele femeii din Timișoara și implicit, fostul soț, au luat decizia ca cei trei să fie puși în același sicriu. Iuliana Billi și cei doi copii minori își vor dormi somnul de veci unul lângă celălalt.

„Cei care doresc să-și ia rămas bun de la draga noastră Iulia Bogdan și cei doi îngerași Alisa și Nicolas și să le aducă un omagiu, sunt așteptați începând cu orele 13 la Casa funerară din Iosefin.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea va avea loc la ora 17, la cimitirul din zona Freidorf! Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace !”, au scris apropiații pe rețelele de socializare.

Un alt detaliu care apare pe sicriul mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe este și faptul că femeia a păstrat numele de familie al fostului partener de viață, de care a divorțat în urmă cu aproximativ doi ani.

ADVERTISEMENT

Iuliana Billi depusese actele pentru o nouă căsătorie cu fostul soț, care la momentul tragediei se afla la muncă în Austria. Din păcate, cununia civilă nu a mai avut loc, deși era programată în aprilie.

Iuliana Billi, gest neașteptat. Ce a dus la sinucidere

Iuliana Billi era despărțită de fostul soț, bărbatul fiind cel care a depus actele de divorț, deși femeia nu a fost de acord. Timișoreanca a rămas să aibă grijă de cei doi copii și chiar și-a refăcut viața amoroasă, dar nimic nu avea să prevadă tragedia de zilele trecute.

ADVERTISEMENT

O prietenă apropiată de-a fostului soț a declarat că cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, însă anchetatorii nu știu care este adevăratul motiv pentru care mama s-a aruncat în gol de la etajul 10 cu cei doi minori.

„S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat. El e în stare de șoc. Am stat patru ore lângă el ieri când au ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt.

Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească”, a declarat cântăreața de muzică de petrecere Alina Radi, notează kfetele.ro.

ADVERTISEMENT