Life

Ce au observat fanii după ce Gabriela Cristea și-a mutat fiicele de la o grădiniță privată: „Te știam elegantă”

Ce au observat fanii după ce Gabriela Cristea și-a mutat fiicele de la o grădiniță privată la una de stat. Vedeta TV a primit multe critici.
15.09.2022 | 11:19
Ce au observat fanii dupa ce Gabriela Cristea sia mutat fiicele de la o gradinita privata Te stiam eleganta
Ce au observat fanii după ce Gabriela Cristea și-a mutat fiicele de la o grădiniță privată. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să își mute cele două fiice la o grădiniță de stat, iar acum au început criticile din partea fanilor.

Ce au observat fanii după ce Gabriela Cristea și-a mutat fiicele de la o grădiniță privată

Gabriela Cristea și soțul ei au decis să își mute fetele de la grădinița privată la care mergeau la una de stat.

ADVERTISEMENT

După ce acest lucru s-a întâmplat, prezentatoarea de televiziune de la Antena Stars s-a confruntat cu un val de critici pe rețelele de socializare.

Astfel, Gabriela Cristea a primit multe critici pentru felul în care a decis să își îmbrace fetele care merg la grădiniță. Mai mult decât atât, critici au venit și pentru felul în care a ales să se îmbrace chiar Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

„Dragă Gabriela, fetițele sunt mici, drăguțe, mi se pare că le împopoțonezi prea mult. Chiar și tu, te știam elegantă (la TV te-am văzut, evident)”, i-a spus cineva vedetei pe rețelele de socializare.

O persoană a fost și mai acidă în comentariile sale și a spus că Gabriela Cristea nu are deloc stil și nici gust în ceea ce privește alegerea hainelor pentru fetițele ei.

ADVERTISEMENT

„Gabriela, nu ai gust deloc în a îmbrăca fetițele, niciodată nu ai avut de altfel. Îmbrăcate așa par uneori ca niște femei pitice, rochițe înflorate deloc asortate, lungi ca niște babe și lălâi, păcat de copiii îmbrăcați cu lucruri ieftine”, a scris un internaut.

De ce au decis Gabriela Cristea și Tavi Clonda să își mute fetele de la o grădiniță privată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să își mute fetițele de la grădinița privată la care au învățat anul trecut la una de stat.

ADVERTISEMENT

Argumentul dat de soțul Gabrielei Cristea pentru FANATIK a fost că prețurile sunt similare, dar până la urmă, ceea ce îi interesa pe părinți erau activitățiile fetelor și grădinița privată nu îi mulțumea deloc pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

„Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat, s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult.

Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi”, a dezvăluit Tavi Clonda pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT