Life

Ce au pățit Andreea Ibacka și Cabral la mare, în Mamaia Nord – Năvodari: ”Și-au făcut treaba de nota 100”. Update

Ce li s-a întâmplat actriței Andreea Ibacka și lui Cabral, pe litoral, în Mamaia Nord - Năvodari. Mesajul transmis de cei doi.
02.07.2024 | 13:07
Ce au patit Andreea Ibacka si Cabral la mare in Mamaia Nord  Navodari Siau facut treaba de nota 100 Update
Ce li s-a întâmplat actriței Andreea Ibacka și lui Cabral, pe litoral, în Mamaia Nord - Năvodari. Mesajul transmis de cei doi. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce au pățit Andreea Ibacka și Cabral la mare, în Mamaia Nord – Năvodari. Frumoasa blondină îi roagă pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare să o ajute într-o situație neplăcută în care se află de puțină vreme.

Andreea Ibacka și Cabral, mesaj după ce și-au găsit câinii

„Suntem efectiv șocați de cum au reacționat oamenii, de cât de repede s-au implicat și-am reușit să dăm de amețiții noștri! Vă mulțumesc din inima mea de copil pentru tot ajutorul dat, a fost primit și i-am adus acasă pe tembeli.

ADVERTISEMENT

Mulțumim foarte tare tuturor celor care au sunat și ne-au dat indicii! Mulțumesc cu aplauze echipei WAVE Residence… oamenii au abandonat treaba și s-au pus pe căutat cu noi, au pieptănat toată Mamaia-Nord până când i-au găsit.

Mulțumim polițiștilor care și-au făcut treaba de nota 100 și s-au implicat și ei doar cum mai vezi prin filme! Și îi mulțumesc mult și omului care a făcut gardul. Serios, am trecut prin toate fricile și panicile.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc mult-mult de tot tuturor celor care s-au implicat chiar și cât-de-puțin. Acum mă apuc să repar gardul. O să fie Marele Zid Chinezesc! Da, vedeți bine, Andreea Ibacka e în portbagaj cu ei…”, a scris Cabral pe contul de Facebook.

Ce li s-a întâmplat actriței Andreea Ibacka și lui Cabral, pe litoral, în Mamaia Nord – Năvodari. Mesajul transmis de cei doi

Ce li s-a întâmplat actriței Andreea Ibacka și lui Cabral, pe litoral, în Mamaia Nord – Năvodari. Mesajul transmis de cei doi prezentatori de televiziune, care sunt cunoscuți drept mari iubitori de animale, în special câini.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Happy Channel a dezvăluit că doi dintre cei 3 patrupezi ai familiei sale au dispărut din curtea apartamentului pe care îl dețin într-o stațiune de la Marea Neagră. Aceștia au fugit după ce au săpat pe sub gard.

„Ajutor! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la Mamaia Nord – Năvodari, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați.

ADVERTISEMENT

Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA”, a scris Andreea Ibacka pe Facebook.

Andreea Ibacka: ”Îi căutăm cu mai multe mașini”

„Unul dintre ei este sub tratament pe viață pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid). De la ora 7:45 îi căutăm cu mai multe mașini, însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru.

Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă”, a mai transmis Andreea Ibacka pe social media. Soția lui Cabral a lăsat și două numere de telefon pentru a putea fi contactată.

Din fericire, foarte multe persoane au rezonat cu cauza vedetei de la Happy Channel și au distribuit mesajul prezentatoarei pe Internet. Internauții speră că oamenii se vor mobiliza pentru a găsi animalele de companie.

Cei doi câini sunt foarte iubiți de moderatorii TV, care au postat mai multe imagini cu patrupezii pentru a putea fi găsiți mai repede și mai ușor. În prezent, Andreea Ibacka și Cabral nu au vorbit de nicio recompensă.

ADVERTISEMENT