Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce au pățit “cei trei puști” care au vandalizat sediul clubului FCU și ce se va întâmpla la meciul Craiova – FCSB. Video exclusiv

Sediul lui FC U Craiova a fost vandalizat după venirea lui Nicolo Napoli. Marcel Pușcaș a dezvăluit la Fanatik Superliga cum au fost sancționați făptașii.
11.11.2022 | 12:45
Ce au patit cei trei pusti care au vandalizat sediul clubului FCU si ce se va intampla la meciul Craiova  FCSB Video exclusiv
Marcel Pușcaș a dezvăluit sancțiunea pe care au primit-o cei care au vandalizat sediul FC U Craiova. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Sediul lui FC U Craiova a fost vandalizat, miercuri, 10 noiembrie, după ce Adrian Mititelu l-a denumit pentru a noua oară pe postul de antrenor pe Nicolo Napoli. Pe pereții sediului oltenilor au fost scrise mesaje obscene, iar Marcel Pușcaș a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cum au fost sancționați autorii faptelor.

Marcel Pușcaș, dezvăluiri la Fanatik Superliga despre „cei trei puști” care au vandalizat sediul FC U Craiova

Autoritățile locale din Craiova au descoperit persoanele care au vandalizat sediul lui FC U Craiova. Marcel Pușcaș, președintele oltenilor, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cine sunt făptașii și a vorbit despre motivele care au stat în spatele acestui demers.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Au fost trei puști care sunt din oraș, din Craiova. Nu știu (n.r. dacă sunt din galerie). Cred că nici pe jandarmi și nici pe poliție nu-i interesează dacă sunt din galerie. Vandalizarea e aceeași indiferent din ce galerie faci parte. Vandalizarea e vandalizare”, a declarat Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Marcel Pușcaș consideră că cel mai probabil cei trei suporteri au răbufnit după ce Nicolo Napoli a revenit pe banca lui FC U Craiova pentru a noua oară. „S-ar putea să fie și de la noi pentru că Nicolo, de exemplu, are foarte mult adepți și are și câțiva contestatari. Așa cum, mă rog, asta se întâmplă la cluburile cu fani mulți, cu ultrași și suporteri mulți. Și la FCSB e la fel, și la Rapid e la fel și la Petrolul. Niciodată nu o să împaci pe toată lumea, nu ai cum. Se pare că da (n.r. sunt din galerie). 

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, despre sancționarea celor trei puști care au vandalizat sediul lui FC U Craiova: „3.000 de lei amenda fiecare”

„Cred că da (n.r. vandalizarea din cauza revenirii lui Nicolo Napoli). Am văzut de ieri dimineață poze, eram la Târgu Jiu cu echipa și am văzut pozele din noaptea precedentă. Acționăm pe cale legală și o să zugrăvim clădirea, ce să facem. 

Nu (n.r. nu-i afectează pe jucători). Jucătorii trec foarte rar pe la sediul clubului. Bine ar fi ca toți suporterii să-i încurajeze, dar au fost și dezbrăcări de jucători, au fost și lucruri mult mai grave decât un graffiti pe un perete. Ieri au dat comunicat, 3.000 de lei amenda de fiecare”, a mai spus Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, convins că suporterii vor susține FC U Craiova în derby-ul cu FCSB: „N-ai cum fără galerie”

FCSB se va deplasa pe Ion Oblemenco pentru duelul cu FC U Craiova, duminică, 13 noiembrie, ora 21:00. Marcel Pușcaș, oficialul oltenilor, este convins că, în ciuda relației reci dintre echipă și galerie, suporterii vor veni la meci în număr ridicat. Unul dintre motive este FCSB.

„Suporterii vor veni la meciul cu FCSB, pentru că este un meci important, după care urmează meciul cu CSU, toate sunt importante. O să fie alături de noi. Mai au și ei, uneori, derapaje cum au toate galeriile.

ADVERTISEMENT

Când se adună o masă de oameni, greu poți să o controlezi. Dar trebuie să recunoaștem că este un segment important din activitatea noastră. N-ai cum fără galerie și trebuie cumva să facem compromisuri în așa fel încăt lucrurile să meargă spre foarte bine. Nu știu dacă va fi plin, dar eu cred că 10.000-12.000 pot să vină, cam așa au fost și în sezonul trecut. Asta cu umplerea stadionului este și în funcție de rezultate.

Marcel Pușcaș, despre meciurile cu FCSB: „Unde joacă e stadionul plin”

Victoria FCSB-ului cu Rapid, scor 3-1 pe Arena Națională, a depășit recordul numărului de fani prezenți în tribună la un meci din SuperLiga în acest sezon. Marcel Pușcaș a amintit că roș-albaștrii au cei mai mulți susținători din România.

„Sunt suporteri de rezultat. Dacă bați 2-3 meciuri, joci frumos, suporterii o să vină. Dacă pierzi 2-3 meciuri, nu mai vin. Mai sunt suporteri care vin să-i vadă pe adversari. Asta se întâmplă, în general, la meciurile cu FCSB, pentru că FCSB are cei mai mulți susținători în toată țara și unde joacă FCSB e stadionul plin. 

O să vină și din orgoliu și oameni care vor să vadă rezultatul, ca să-l vadă pe Iancu, pe Bauza, pe Cordea, pe Târnovanu. În acest moment relația este rece cu galeria, dar eu sunt convins că și în galerie există oameni care înțeleg lucrurile, și cred în acel compromis de care vorbeam.

Câteodată și patronul reacționează impulsiv la prima strigare, asta e specific în Oltenia. A doua zi, domne, hai să ne împăcăm, nu are orgolii de genul ăsta, ceea ce este foarte bine”, a mai spus Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT