Life

Ce au pățit doi turiști în vacanța din Dubai. Au crezut că merg în paradis, dar au trăit un adevărat șoc

Experiența a doi turiști în concediul din Dubai. Au ajuns în rai, dar au fost nevoiți să treacă printr-o neplăcere uriașă.
08.06.2023 | 10:01
Ce au patit doi turisti in vacanta din Dubai Au crezut ca merg in paradis dar au trait un adevarat soc
Experiența a doi turiști în concediul din Dubai. Au ajuns în rai, dar au fost nevoiți să treacă printr-o neplăcere uriașă. Sursa foto: GoFundMe / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce au pățit doi turiști în vacanța din Dubai. Au crezut că merg în paradis, dar au trăit un adevărat șoc. Ce trebuie să facă acum pentru a se întoarce în orașul natal. Prietenii le-au sărit în ajutor pentru că statul nu este de partea lor.

Experiența a doi turiști în concediul din Dubai. Au ajuns în rai, dar au fost nevoiți să treacă printr-o neplăcere uriașă

Doi turiști originari din Marea Britanie au avut parte de o experiență neplăcută în concediul din Dubai. Mick și Kat White au decis să se bucure de câteva zile de soare și plajă după ce timp de 12 luni au lucrat în India.

ADVERTISEMENT

În drumul spre casă au făcut o oprire în Emiratele Arabe, unde au crezut că au ajuns în rai. Din păcate, turiștii au fost nevoiți să treacă printr-o neplăcere uriașă după ce femeia a început să se simtă rău și să aibă „spasme în întregul corp”.

Aceasta a mers de urgență la spital când a rămas cu fața contorsionată și încheieturile mâinilor strânse, în timp ce făcea duș. După câteva vizite petrecute într-o unitate medicală cei doi au realizat că nu mai au bani.

ADVERTISEMENT

Cuplul a crezut că asigurarea medicală acoperă toate cheltuielile, dar a realizat în cele din urmă că lucrurile sunt cu totul diferit. Mick și Kat White au trebuit să achite foarte multe tratamente și au fost taxaţi pentru teste de care „s-ar putea să nu fi avut nevoie”.

„Nu ştiu ce să fac, mă simt ca un prizonier”, a declarat bărbatul din Marea Britanie în timp ce se afla în camera de hotel pentru Mirror. Acesta a declarat că a apelat la ambasada din țara sa, dar fără sorți din izbândă.

ADVERTISEMENT

Oficialitățile nu îi ajută pe cei doi care au de achitat o factură în valoare de 11.000 de lire sterline, spunându-le că „nu suntem o organizație de caritate”. Așa au ajuns prietenii lor să adune fonduri. Ei au înființat un GoFundMe.

Mick și Kat White, blocați în Dubai din cauza facturii de 11.000 de lire sterline

Mick și Kat White au rămas blocați în Dubai din cauza facturii de 11.000 de lire sterline. Compania de asigurări de călătorie i-a informat pe cei doi că drumul lor nu a început în Marea Britanie, de aceea nu le acoperă toate cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți oficiali le-au spus să se întoarcă rapid în țară, însă cuplul nu poate pleca pentru că femeia  are nevoie de o viză specială. Aceasta trebuie să ateste faptul că este aptă pentru zborul cu avionul. Asta înseamnă că plecarea va fi unul dificilă și din alte motive.

Unul dintre spitalele în care au ajuns pentru tratamentul femeii păstrează pașaportul bărbatului drept garanție. Cel mai probabil cei doi mai au de așteptat până când fac rost de banii necesari pentru a acoperi toate cheltuielile.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română