Life
notix pixel id

Ce au pățit Emi și Cuza la Asia Express, chiar în prima zi a competiției. S-a aflat acum

Emi și Cuza, una dintre echipele de la Asia Express 4, a povestit prin ce a trecut în prima zi de filmări de pe Drumul Împăraților.
01.10.2021 | 08:24
Ce au pățit Emi și Cuza la Asia Express, chiar în prima zi a competiției. S-a aflat acum
Ce au pățit Emi și Cuza la Asia Express, chiar în prima zi a competiției. S-a aflat acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi cântăreți de la Noaptea Târziu au recunoscut că au vrut să renunțe la show-ul de la Antena 1 încă de când au ajuns în Turcia pentru că și-au dat seama cât de greu este.

Ei nu sunt prima echipă care vorbesc despre greutățile de la Asia Express 4, Connect-R și Shift declarând la rândul lor că și-au dorit să plece acasă încă din prima zi.

Emi și Cuza au realizat că nu este deloc un concurs ușor, ci mai degrabă unul care îi va solicita la maxim din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au dat de greu la Asia Express de la început

Aventura de pe Drumul Împăraților îi pune pe concurenți în fața nevoii de a-și căuta cazare, mijloc de transport, dar și mâncare, lucru care nu este tocmai ușor de dus la capăt.

Cu toate acestea Cuza și Emi de la Noaptea Târziu s-au bucurat de filmările de la Asia Express 4, asta pentru că este vorba de o competiție unică la care, probabil, nu vor mai participa curând.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere a fost genială experiența. Foarte greu, dar pentru mine genial. Cred că nu se poate compara cu nimic.

Îmi plecase inima, eram avariat rău. Am avut multe momente în care am spus că ne băgăm picioarele, că vrem acasă, dar au fost la nervi”, a declarat Emi la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cuza, de aceeași părere cu colegul său despre Asia Express 4

Legat de motivele care au dus la ideea de a renunța este faptul că începutul emisiunii i-a luat prin surprindere și au fost nevoiți să ia totul în piept.

„A fost un moment în care am vrut să renunțăm, chiar din prima zi.  E foarte puternic impactul. Asia începe brusc și a început și pe un fond de petrecere.

ADVERTISEMENT

Atât de mare era stresul și impactul de început încât s-a și văzut că o singură echipă a plătit și a folosit telefonul”, a completat Cuza de la Noaptea Târziu, în aceeași emisiune TV.

De aceeași părere au fost și Natanticu și partenera sa de viață, precizând că pandemia de coronavirus a fost o mare piedică pentru toate echipele de la Asia Express 4.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri