News

Ce au pățit femeile care i-au strigat „marș, criminalo!” Andreei Moldovan. Decizie de ultimă oră a autorităților

16.04.2021 | 07:49
Ce au patit femeile care iau strigat mars criminalo Andreei Moldovan Decizie de ultima ora a autoritatilor
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce au pățit femeile care i-au strigat „marș, criminalo!” fostului secretar de stat Andreea Moldovan. Concret, protestatarele trebuie să plătească acum mai multe amenzi. 

După ce au făcut scandal în fața Ministerului Sănătății și au jignit-o pe medicul Andreea Moldovan, acestea au fost luate în primire de forțele de ordine.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre două femei care au scandat zeci de minute împotriva Andreei Moldovan și a lui Vlad Voiculescu. Culmea, cele două nu au ezitat o clipă și au și lovit un simpatizant al fostului ministru.

Ce au pățit femeile care au strigat „marș, criminalo!” către Andreea Moldovan

În cele din urmă, jandarmii au fost nevoiți să intervină și să stingă conflictul care putea degenera între cele două tabere.

ADVERTISEMENT

„Ați omorât oameni cu bună știință, criminalilor! Afară, afară din țară cu voi, trădători de țară! Criminali! Criminalilor! Criminalo, marș! Marș, criminalo!”, a strigat una dintre femei la adresa medicului Andreea Moldovan.

Totul se întâmpla chiar în momentul în care fostul secretar de stat se urca în mașină să plece de la Ministerul Sănătății după ce a fost demisă de Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT

Cele două protestatare nu au scăpat și au fost amendate cu câte 200 de lei. Vă readucem aminte că medicul a spus, despre măsura premierului de a o revoca, că este ”o decizie care trebuie respectată”.

De-a lungul scurtei sale activități în funcția de secretar de stat, Andreea Moldovan a iscat mai multe scandaluri și controverse. Totul a culminat atunci când în Monitorul Oficial a apărut, fără știrea șefului Executivului, un ordin care modifica criteriile de carantinare a orașelor.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Florin Cîțu a anulat ordinul semnat de Andreea Moldovan. Aceasta s-a întors între timp la Spitalul din Brașov, acolo unde ocupa funcția de director până la plecarea în minister.

ADVERTISEMENT