News

Ce au păţit fraţii Tate în închisoare. Andrew şi Tristan, terorizați în celulă de un presupus criminal. Gestul la care ar fi apelat cei doi ca să scape

Aflați în arest sub acuzația de trafic de persoane, frații Tate ar fi trăit clipe de teroare din cauza colegilor de cameră care s-ar fi lăudat că sunt ucigași periculoși.
12.03.2023 | 10:56
Ce au patit fratii Tate in inchisoare Andrew si Tristan terorizati in celula de un presupus criminal Gestul la care ar fi apelat cei doi ca sa scape
Frații Tate se află în arest de la sfârșitul anului trecut Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate s-ar fi temut pentru siguranța lor după ce, în camera din Arestul Central al Poliției Capitalei, au fost aduși alți doi arestați care ar fi pretins că ucid din plăcere. Unul dintre ei a susținut chiar că este ucigaș în serie.

Andrew şi Tristan Tate, terorizați în celulă de un presupus criminal

Totul ar fi început în momentul în care în camera unde sunt deținuți cei doi frați acuzați de trafic de persoane a fost adus un al treilea arestat. Acesta s-ar fi lăudat că este ucigaș în serie, deși se afla în arest pentru o faptă minoră. Potrivit unor surse din Poliție, citate de Gândul, presupusul criminal în serie le-ar fi spus celor doi frați că a ucis mai mulți bărbați pe care i-ar fi tăiat în bucăți.

ADVERTISEMENT

”Dezvăluirile” colegului de celulă i-au făcut pe britanici să se teamă pentru siguranța lor și i-au determinat să doarmă cu rândul timp de mai multe nopți. Situația a fost înrăutățită după sosirea unui al patrulea arestat, cazat în celula lor, care s-ar fi lăudat la rândul său că, deși este închis pentru o infracțiune măruntă, este și el un criminal și și-a ucis bunica prin otrăvire. Într-un final, frații Tate și-au dat seama că cei doi mint și, potrivit sursei citate, între deținuți a izbucnit un conflict minor.

Andrew Tate a ajuns la spital

Încă de la încarcerare, la finele anului trecut, Andrew Tate a solicitat lăsarea în libertate pe motiv că are nevoie de îngrijire medicală în Dubai. Acolo a fost diagnosticat în decembrie 2022 cu ”tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor”.

ADVERTISEMENT

Instanța a decis că britanicul poate fi investigat și tratat în spitale din România, iar Andrew Tate a fost dus la Spitalul Ponderas din București în acest scop. Potrivit surselor citate de Gândul, Tate a fost scos și vineri din arest și dus la Spitalul Ponderas, după ce ar fi avut unele probleme de respirație care, ulterior, s-ar fi accentuat.

”Andrew Tate se simțea rău de două săptămâni și ajunsese în ultimele zile, să respire foarte greu. În consecință, acesta a cerut cu insistență să fie dus la spital, ceea ce s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Medicii de la Spitalul Ponderas, în urma controlului efectuat, au stabilit deja ca lui Andrew Tate să i se facă o biopsie. Medicii vor stabili ce tratament i se va prescrie lui Andrew Tate și ce proceduri vor mai urma”, au precizat sursele citate.

În ciuda problemelor de sănătate, Andrew Tate nu-și neglijează condiția fizică nici în arest. Aceleași surse au mai dezvăluit că, britanicul profită de momentele când este scos la aer și face box cu umbra, flotări și alte exerciții fizice.

ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate, Luana Radu și Georgiana Naghel, au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

ADVERTISEMENT