Life

Ce au pățit George Burcea și Viviana Sposub în vacanța din Costa Rica. Șocul a fost mare

George Burcea și Viviana Sposub, întâmplare de coșmar în vacanța din Costa Rica. Ce a pățit actorul din celebrul serial Wednesday?
24.05.2023 | 07:09
Ce au patit George Burcea si Viviana Sposub in vacanta din Costa Rica Socul a fost mare
George Burcea și Viviana Sposub au avut parte de peripeții în Costa Rica. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timp ce se bucurau de o vacanță romantică în Costa Rica, George Burcea și Viviana Sposub au avut parte de o întâmplare de coșmar. Actorul din Wednesday a povestit întregul incident în mediul online.

Ce s-a întâmplat cu George Burcea și Viviana Sposub. Ei se aflau în Costa Rica

George Burcea se bucură de succes pe plan profesional și după ce a apărut în Wednesday, a luat-o pe Viviana Sposub și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. De curând, însă, au luat o pauză de la visul american și au plecat într-o vacanță romantică.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Andreei Bălan și iubita lui au ales ca destinație Costa Rica. Dar călătoria romantică nu a mers așa cum și-au imaginat. După o lungă pauză de la social media, actorul a revenit pe Instagram, unde a dezvăluit motivul lipsei sale.

Astfel, George Burcea și Viviana Sposub nu și-au propus să stea departe de telefoane și să petreacă timp unul cu celălalt, au fost obligați. Mai exact, în timp ce ei se bucurau de soare, cineva le-a furat telefoanele.

ADVERTISEMENT

„I’m back (n.r M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un ‘bun samaritean’ ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!”, a scris George Burcea pe Instagram. 

George  Burcea, umilit de Andreea Bălan

Cu toate că rolul din Wednesday i-a oferit atât lui George Burcea, cât și iubitei lui, Viviana Sposub, șansa la o nouă viață, Andreea Bălan nu-l consideră de mare impact. Într-o apariție recentă a sa, vedeta și-a umilit fostul soț, deși spune că l-a iertat. 

ADVERTISEMENT

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii.

Avem și un proces de calomnie, pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul. E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar.

ADVERTISEMENT

Dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine”, a spus Andreea Bălan. Întrebată despre rolul din serial al lui George Burcea, a râs, dar a făcut declarații neașteptate despre Viviana Sposub.

 „Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară! (…) Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu!”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT