Life

Ce au pățit Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea, în vacanța din India. I-a mâncat direct din farfurie

Ce au pățit Loredana Groza și fiica ei în vacanța din India. Cele două au avut parte de o experiență mai neobișnuită, iar vedeta s-a trezit cu mâncarea „furată”.
17.03.2023 | 16:45
Ce au patit Loredana Groza si fiica ei Elena Boncea in vacanta din India Ia mancat direct din farfurie
Loredana Groza și fiica ei în vacanță în India. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce au pățit Loredana Groza și fiica ei în timp ce erau în vacanță în India. Vedeta este plecată de pe meleagurile natale de aproape o săptămână.

Ce au pățit Loredana Groza și fiica ei în vacanța din India

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea, sunt plecate în vacanță în India de ceva vreme. Locația aleasă de cele două este India, doar că au vrut să trăiască totul așa cum o fac locuitorii.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, cele două au avut parte și de o experiență mai ciudată, chiar în timp ce se aflau la masă. Au ales să mănânce la un restaurant specific indian.

Doar că au avut parte de un oaspete pe care nu îl așteptau și care chiar le-a furat din mâncare. Este vorba despre o vacă din rasa Brahman, tipică Indiei.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a apropiat de masa lor și s-a înfruptat din farfuria pe care fiica Loredanei Groza o avea în față. Cele două au filmat momentul și s-au amuzat copios. „Un oaspete neașteptat”, a scris Loredana Groza la descrierea videoclipului pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Vacile sunt la tot pasul în India. Ce spune tatăl Loredanei Groza despre vacanța sa

Vacile sunt peste tot în India, spune și tatăl Loredanei Groza. Acesta a fost într-o călătorie acolo acum trei ani și povestește pentru Playtech că a rămas profund impresionat.

ADVERTISEMENT

Vacile sunt foarte apreciate în India, după cum a aflat și vedeta din vacanța ei, iar oamenii cu mașina chiar trebuie să aștepte în intersecție dacă doarme acolo o vacă.

„Peste tot sunt numai vaci, iar dacă se culcă una în intersecție, trebuie să aștepți să se trezească. Ca o imagine, pe stradă găsești oameni cu picioare goale, se păstrează primitivismul ăla modern.

ADVERTISEMENT

Cristi (n.r fratele Loredanei) a văzut o vacă mâncând de pe o mașină încărcată cu trandafiri, la o nuntă, toate florile, dar nimeni nu zicea nimic.. Lori e bine primită acolo, are totul pus la dispoziție”, spunea tatăl vedetei pentru Playtech.

ADVERTISEMENT