Life

Ce au pățit mai mulți români după ce au plătit bani mulți pe o cabană de lângă Brașov pentru Revelion. Șoc total: “Țeapă”

Revelion de coșmar pentru niște tineri români care au vrut să facă Revelionul la o pensiune de lângă Brașov. Ce li s-a întâmplat?
30.12.2022 | 20:46
Ce au patit mai multi romani dupa ce au platit bani multi pe o cabana de langa Brasov pentru Revelion Soc total Teapa
Ce au pățit niște tineri care au închiriat o cabană de Revelion Foto colaj Fanatik / Facebook și Digi24
ADVERTISEMENT

Revelionul trebuia să fie o plăcere pentru ei, dar niște tineri au rămas și fără bani și fără petrecerea mult sperată. 50 de tineri au plătit pentru a închiria o cabană lângă Brașov.

Ce au pățit niște tineri care au închiriat o cabană de Revelion

Niște tineri care au vrut să se distreze de Revelion la o cabană în Brașov au rămas cu banii dați.

ADVERTISEMENT

După ce au plătit un avans pentru a sta în cabana aflată la 12 kilometri de Brașov, aceștia au aflat că proprietarul le-a dat țeapă și după ce s-a văzut cu banii în cont nu a mai răspuns la telefon.

În total, cei păgubiți au fost 50 de tineri care au rămas acum și fără cazare de Revelion cu doar o zi înainte de trecerea dintre ani și fără bani.

ADVERTISEMENT

Aceștia au dat câte 200 de lei de persoană, după ce proprietarul le-a spus să stabilească ei suma pe care vor să o dea.

Numai grupul de 11 prieteni a plătit peste 2.000 de lei către acel proprietar, dar mai sunt și alte victime ale aceluiași om.

ADVERTISEMENT

„Ne-a spus să dăm cât vrem, noi am zis să dam 200 de lei de persoană.

Fiind 11 persoane, s-au strâns 2.200 de lei. A fost totul ok până în urmă cu o săptămână când ne-a căutat să ne ceară în plus până la suma de 3.500 de lei, folosind pretextul că multă lume renunță la avans și nu vine lumea să își ia rezervarea”, a spus Alexandru Drăguț, unul dintre păgubiți, conform Digi24.

Alți tineri, păcăliți de același proprietar

Dar Alexandru și prietenii lui nu au fost singurii păgubiți.

Alți tineri din București, Iași și Breaza au dat un avans pentru proprietate, iar suma totală cu care s-a îmbogățit proprietarul pensiunii a fost de peste 12.000 de lei.

ADVERTISEMENT

„Am reușit să contactăm familia, cineva din grup a vorbit cu fata lui și ne-a redirecționat niște vocale când el îi spunea că nu vă interesează pe voi cui îi dau eu țeapă, că mie îmi merge treaba, ăștia sunt fraieri care vin și plătesc”, a mai spus unul dintre păgubiți.

ADVERTISEMENT