Life

Ce au putut să pățească doi tineri în ziua nunții lor. Au plâns enorm: ”Nimeni nu merită asta”

Momente dureroase pentru doi tineri chiar în ziua nunții. Aceștia au început să plângă după cele întâmplare în cea mai importantă zi din viața lor.
07.03.2023 | 12:05
Ce au putut sa pateasca doi tineri in ziua nuntii lor Au plans enorm Nimeni nu merita asta
Ce au putut să pățească doi tineri în ziua nunții lor. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se spune că nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Iată însă că doi tineri au trăit momente complet neplăcute. Nu doar că au închiriat un spațiu imens pentru cei 80 de invitați, dar ce s-a întâmplat a întrecut orice așteptare.

Ce au pățit doi tineri în timpul nunții

Grey Narvaez-Dragio, care este trasngender și soțul său Nyx Narvaez, urmau să aibă una dintre cele mai frumoase nopți din viața lor. Cei doi s-au căsătorit, iar deși au vrut să le ofere oaspeților o experiență inedită, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe TikTok, proaspătul cuplu a publicat mai multe imagini de la marele eveniment din viața lor, care au devenit virale. Mai exact, peste 4 milioane de persoane s-au uitat la ele, având în vedere că evenimentul nu este unul de neglijat.

Ce au pățit, de fapt, Grey Narvaez-Dragio și Nyx Narvaez? Cei doi au rezervat o locație superbă, pentru care au plătit nu mai puțin de 27.000 de dolari, plus alte cheltuieli. Nimeni nu avea să știe însă că unii invitați nici măcar nu îndrăznesc să apară.

ADVERTISEMENT

Astfel, din cei 80 de oameni care urmau să participe la marele eveniment, se pare că nici măcar 40 dintre ei nu au decis să vină, iar cei doi soți au fost total dezamăgiți, având din vedere sala, care e aproape goală, dar și ringul de dans pustiu.

”88 de oameni au spus da… nici măcar 40 nu au apărut”, a scris Narvaez-Dragion, în dreptul clipului video de la nuntă. De asemenea, cuplul a mai precizat că din cauza lipsei de invitați, petrecerea a fost scurtată, astfel că tortul, cina, dar și dansul privat au ieșit din program.

ADVERTISEMENT

Pe ce s-au dus însă mai bine de 20.000 de dolari? Grey Narvaez-Dragio și Nyx Narvaez au vrut să le ofere oaspeților un moment cu totul și cu totul special, așa că au cheltuit sume consistente pentru săpunuri, magneți, dar și borcane personalizate pentru fiecare oaspete în parte.

”Îmi vine să plâng”

”Uitându-mă la magneții noștri îmi vine să plâng… Nici măcar nu pot să-mi folosesc mostrele de săpun personalizate pentru că și asta mă face să plâng”, a mai scris Narvaez-Dragion în comentarii, adăugând că a făcut tot posibilul pentru a-i face pe oaspeți să se simtă confortabil.

ADVERTISEMENT

Evident, reacțiile la postarea celor doi a început să curgă. Nu puțini sunt cei care i-au compătimi pe proaspeții soți, având în vedere că nimeni nu își dorește să trăiască așa ceva fix în ziua nunții.  ”Mi se rupe inima pentru voi, nimeni nu merită asta, doar să știți că toată lumea de pe TikTok vă sărbătorește pe voi doi!!”, a fost unul dintre comentarii.

De cealaltă parte, alți internauți recunosc că au trecut prin situații similare. Într-un comentariu, o persoană spune că aștepta 100 de oameni la ceremonie, însă doar în jur de 50 au apărut și i-au ruinat ziua complet. De cealaltă parte, un alt internaut spunea că a invitat 127 de persoane la nuntă și toate au acceptat invitația, însă la final doar 40 dintre ele au apărut, iar sala era la fel de pustie precum în cazul celor doi tineri.

ADVERTISEMENT
Tags: