Life

Ce au spus băieții de la Survivor România despre Elena Chiriac înainte de individuale. Șușotelile care nu s-a văzut pe micul ecran

Oana Ciocan i-a dat de gol pe băieții de la Survivor România. Războinica a dezvăluit ce spuneau despre faimoasă, pe bancă, înainte să intre pe trasee.
24.05.2022 | 20:48
Ce au spus baietii de la Survivor Romania despre Elena Chiriac inainte de individuale Susotelile care nu sa vazut pe micul ecran
Băieții de la Survivor România au subestimat-o pe Elena Chiriac. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Câștigarea colanului imunității de către Elena Chiriac a fost o surpriză neașteptată pentru băieții de la Survivor România. Luptătoarea de taekwondo le-a demonstrat celor cu care a intrat pe traseu, printre care și Spartanul Ionuț Popa că este mai puternică decât credeau aceștia.

Elena Chiriac, surpriza amară pentru băieții de la Survivor România

Oana Ciocan a dezvăluit la testimoniale, în ediția din 24 mai 2022, că băieții își dădeau coate atunci când unul dintre ei știa că va intra cu Elena pe traseu.

ADVERTISEMENT

Colegii ei erau convinși că Elena este foarte slabă și că nu o să le facă față niciunuia. „Ziceau când erau pe bancă, înainte ca unul să fie cu ea la linia de start: să vezi unde o lasă! Și uite unde i-a lăsat ea”, a declarat Oana Ciocan.

Concurenții au vorbit în camp și despre emoțiile care îi încearcă după fiecare meci, căci acum eliminările se fac în fiecare zi. Ionuț Popa a fost salvat de telespectatori de două ori până în prezent, Elena recunoscând că se aștepta să aibă mai puține voturi decât Marian Drăgulescu la cea mai recentă ieșire din concurs.

ADVERTISEMENT

Deși avea toate motivele să îl nominalizeze pe Blaze, după ce vloggerul a avut o ceartă aprinsă cu ea, Elena a preferat să îl propună pe cel pe care ea l-a considerat cel mai puternic din punct de vedere sportiv.

„Nu o să mă las ghidată de orgoliu”

„Nu o să mă las ghidată de orgoliu când trebuie să iau o decizie. Orgoliul ar fi decis să îl nominalizez pe Blaze. Rațiunea și cea mai bună gândire a fost să îl nominalizez pe Ionuț indiferent de răspuns aș avea. Lui Blaze i-am dat replica pe traseu”, a declarat Elena Chiriac în show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Și Alex Nedelcu a comentat ultimele evoluții. Fostul fotbalist a spus că singurul cu care poate să spună că are o relație de prietenie în acest moment este Alex Delea. De niciunul dintre cei cu care a rămas în joc nu se mai simte la fel de atașat.

„Suntem din ce în ce mai puțini. Nu vreau nimeni să plece. Nu te poți baza pe nicio prietenie. Singura prietenie pe care o am este cea cu Delea. Pentru el bag și mâna în foc. Cred că și el pentru mine”, a declarat Nedelcu.

ADVERTISEMENT