Sport

Ce au transmis Mutu și Simona Halep, de Ziua Națională: „Nu doar celor din România”

01.12.2020 | 10:40
Ce au transmis Mutu si Simona Halep de Ziua Nationala Nu doar celor din Romania
ADVERTISEMENT

Foștii și actualii mari sportivi români au transmis mesaje impresionante de 1 decembrie, Ziua Națională. S-au întrecut în urări Adrian Mutu și Nadia Comăneci, în vreme ce Simona Halep a postat o fotografie. 

România celebrează, în data de 1 decembrie 2020, împlinirea a 102 ani de la Marea Unire din 1918. Această dată a devenit oficial Ziua Națională a României în 1990.

ADVERTISEMENT

Vedetele din sport au transmis și ele mesaje românilor și au ținut să menționeze că se gândesc inclusiv la acei români plecați peste hotare.

Ce a transmis Adrian Mutu de Ziua Națională: „Tuturor românilor, și celor de peste hotare”

În vârstă de 41 de ani, Adrian Mutu a jucat pentru naționala de fotbal a României din 2000 până în 2013 și a reușit să înscrie de 35 de ori. Fostul atacant a jucat și pentru mai multe echipe de club din țara noastră. Este vorba despre FC Argeș, Dinamo, Petrolul Ploiești și ASA Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu ocupă acum rolul de selecționer al naționalei U21, însă FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că este favoritul lui Neluțu Varga pentru a deveni noul antrenor al campioanei CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu. Mutu a ținut să transmită un mesaj special tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale.

„De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, aş vrea să le urez toţi românilor un călduros “La mulţi ani”. Şi nu numai celor din România, ci şi tuturor românilor, şi celor de peste hotare. La mulţi ani”, a spus Mutu pentru AntenaSport.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu)

Și Nadia Comăneci a transmis un mesaj impresionant: „Românie dragă, mi-e dor de tine și de ai mei”

Fosta gimnastă, Nadia Comăneci, a ales și ea să adreseze câteva urări românilor, cu ocazia Zilei Naționale. Aceasta a postat o filmare pe Facebook și a transmis și încurajări, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. De aici, de departe, vă transmit sănătate multă, bucurie alături de cei dragi, lumină, respect!

ADVERTISEMENT

 Să trecem cu bine peste această pandemie şi să ne revedem cu bine în ţară curând. La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, România!”, a spus Nadia Comăneci.

Simona Halep a postat o imagine cu Arcul de Triumf

Tenismena clasată pe locul 2 în ierarhia WTA a publicat și ea o imagine de Ziua Națională a României. Simona Halep a fotografiat Arcul de Triumf din București, decorat cu steagul tricolor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Cu ocazia Zilei Naționale, la Piața Arcul de Triumf va avea loc o ceremonie specială. Vor defila 150 de soldați, iar accesul publicului va fi interzis. Vor fi prezenți numai președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și unii membri ai Guvernului.

ADVERTISEMENT