Life

Ce avere are Alin Sălăjean de la Survivor România 2021. Războinicul a avut o carieră în politică

14.02.2021 | 12:35
Ce avere are Alin Salajean de la Survivor Romania 2021 Razboinicul a avut o cariera in politica
Gestul impresionant făcut de Alin ”Buturugă” de la Survivor. La ce a renunțat pentru a ajuta un prieten. Sursa foto: kfetele.ro
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean de la „Survivor România” 2021 este om de radio în Cuj și orgnizator de evenimente, însă puțin știu că Războinicul a fost consilier local al municipiului Câmpia Turzii, între 2012 și 2016. 

„Buturuga mică”, așa cum l-au poreclit colegii din cadrul show-ului de la Kanal D, a avut o carieră în politică în urmă cu câțiva ani. Anul trecut, acesta a fost anunțat din partea Partidului Verde la alegerile din septembrie, unde și-a propus să candizeze pentru Primărie, însă partidul nu a mai ajuns pe liste.

ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean a fost consilier local timp de patru ani la Câmpia Turzii, însă delarația sa de avere din 2016 nu este foarte „bogată” în bunuri și proprietăți.

Ce avere are Alin Sălăjean de la Survivor România 2021. Războinicul a avut o carieră în politică

Alin Sălăjean de la „Survivor România” 2021 este un cunoscut om de radio din Cluj și organizator de evenimente, joburi pe care le-a pus pe „pauză” pentru a veni la competiția desfășurată în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Deși a avut o carieră în politică timp de câțiva ani, concurentul nu se poate lăuda cu o avere impresionantă. Ultima sa declarație de avere a fost publicată în anul 2016. Potrivit documentului, Alin Sălăjean a câștigat 6.852 de lei din funcția de consilier local și 9.400 de lei ca „staroste la nunți”, scrie wowbiz.ro.

Un staroste este un fel de mastru de ceremonii care vine și acasă la miri sau la cununia cuvilă, nu doar la petreceri. Acesta reprezintă omul care cunoaște cel mai bine obiceiurile și care transformă nunta într-un eveniment de neuitat.

ADVERTISEMENT

În 2016, Alin Sălăjean nu era căsătorit și nici nu deținea terenuri, case, bijuterii sau bunuri de valoare. De asemenea, acesta nu avea nici conturi deschise la bancă și nici datorii pe la instituții financiare sau persoane fizice. În schimb, fostul consilier deținea un autoturism Volkswagen Bora fabricat în 2001.

Avea doar 24 de ani atunci când a intrat în politică, după care a intrat în lumea jurnalismului și a organizării de evenimente. Deși nu s-a ales cu bunuri materiale de pe urma mandatului de consilier local, Alin Sălăjean reunoaște că experiența l-a ajutat mult și este foarte deschis în consiliu, spunând lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Alin Sălăjean

În prezent, Alin Sălăjean este căsătorit cu Diana, care îl susțin de aasă și speră că se va întoarce cu marele premiu. Aceasta a spus că soțul ei nu se plânge de condițiile grele din jungla Republicii Dominicane și că este o persoană foarte puternică și capabilă să facă față oricărei provocări.

„Din ce spune el, nu prea suferă nici de mâncare, nici de somn, suferă de dorul de casă. Alin este un bărbat sensibil, dar totodată puternic.

Toate prietenele mele care sunt singure mi-au spus, după declarațiile sale, că își doresc un soț ca Alin. Nu sunt o fire geloasă, sper să își găsească și ele un bărbat pe măsură. Bineînțeles că nu e totul lapte și miere, dar suntem foarte fericiți.

Dacă nu eram, cred că nu îi era atât de dor de casă și lui. Sper să fie puternic și să reziste pentru că eu nu îl aștept acasă până la vară”, a declarat Diana Sălăjean la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUNCTUL DE PENSIE se schimbă radical! Vestea a venit direct de la CASA...
PUNCTUL DE PENSIE se schimbă radical! Vestea a venit direct de la CASA DE PENSII
Horoscopul lui Dom’ Profesor – 7 decembrie 2023. Superstiții... 
Horoscopul lui Dom’ Profesor – 7 decembrie 2023. Superstiții... 
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!