News

Ce avere are Carmen Avram, candidatul PSD la europarlamentare! Vedeta Antena 3 câștigă o mulțime de bani

30.03.2019 | 11:07
Ce avere are Carmen Avram, candidatul PSD la europarlamentare!

Jurnalista Carmen Avram, care ocupă locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a câștigat o mulțime de bani din presă, potrivit declarației sale de avere. Și soțul său, Adrian Ursu, a avut câștiguri impresionante ca jurnalist la Antena 3.

Ce avere are Carmen Avram, candidatul PSD la europarlamentare! Sume fabuloase

Potrivit declarației de avere, Carmen Avram a încasat anul trecut peste 63.000 de euro, iar Adrian Ursu – 115.000 de euro. La acestea se adaugă active financiare în valoare de 180.000 de euro, dar cei doi soți au și datorii de 40.000 de euro. Ei dețin un apartament în Bucureşti, o casă în Ilfov şi o casă de vacanţă în Vâlcea. Mai 3 terenuri şi bijuterii de 12.000 euro, tablouri de 25.000 euro şi trei maşini, potrivit adevarul.ro.

Un alt jurnalist, Rareș Bogdan, moderator al emisiunii Jocuri de Putere, încasa 23.000 lei lună (aproximativ 5.000 de euro) de la Realitatea TV. Și televiziunea nu era singura lui sursă de venit. În total, Rareş Bogdan a încasat lunar peste 13.000 de euro.

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD la europarlamentare
Carmen Avram, locul doi pe lista PSD la europarlamentare

A prins drag de PSD

Carmen Avram a povestit, luna aceasta, de ce a decis să candideze la alegerile europarlamentare din partea PSD. „Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot aşteptat ca PNL să îşi revină şi i-am găsit mereu scuze. După acest decembrie 2016, am văzut un partid care câştigă alegerile şi, la câteva săptămâni, există această tentativă de a fi înlăturat de la putere”, a spus ea.

„După care l-am văzut asaltat în moduri în care nu credeam că mai e posibil, şi dinăuntru, şi dinafară. Şi l-am văzut în această zbatere de a ţine piept presiunii. El, întâi şi întâi, nu cedează şi mai are timp să rezolve şi lucruri. Şi m-am uitat la el, la acest partid şi cumva, pentru prima dată în istoria mea personală, am prins drag de el şi am început să îl respect”, a adăugat Carmen Avram.

Tags: