Life

Ce avere are, de fapt, Niculina Stoican. Câți bani face pe lună ca angajată la stat

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din Oltenia, însă averea strânsă până la 50 de ani nu este deloc una impresionantă.
20.11.2021 | 16:43
Ce avere are de fapt Niculina Stoican Cati bani face pe luna ca angajata la stat
Niculina Stoican, bani și avere. Ce avuție a strâns solista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta și-a făcut publică declarația de avere din care reiese foarte clar care sunt proprietățile și terenurile pe care le are. De asemenea, a reieșit câți bani face pe lună ca angajată la stat.

Vedeta primește 82.000 lei de la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Pe lângă această sumă, cântăreața a mai adunat, în 2019, alți 16.848 de lei din activitățile artistice pe care le-a avut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Niculina Stoican deține și funcția de consilier județean pentru care încasează 21.900 de lei. Din drepturile de autor primește 8.624 de lei.

Niculina Stoican, bani și avere. Ce avuție a strâns solista

Potrivit declarației de avere depuse în vara anului acesta, Niculina Stoican primește și dividente în valoare de 28.500 de lei de la firma pe care o are în Târgu-Jiu.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de sumele care îi intră în buzunar am putea crede că solista originară din Mehedinți are o avere uriașă, însă lucrurile nu stau deloc așa.

Cântăreața de muzică populară nu deține conturi bancare sau active financiare pe numele ei. Totodată, vedeta are în posesie un singur apartament, de 47 de mp în Târgu-Jiu.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican are pe numele său și două terenuri: unul intravilan (1.719 mp) și altul extravilan (792 mp). În schimb, solista are o colecție impresionantă de bijuterii și ceasuri.

Interpreta a investit foarte mult în acest sens și încă din anul 1993 a reușit să strângă foarte multe accesorii: inele de 3.000 de euro, precum și ceasuri de damă și bărbătești de 65.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, în cutia de bijuterii celebra solistă are și lănțișoare de 2.000 de euro și brățări în valoare de 1.500 euro.

Niculina Stoican, datoare la bancă. Ce sumă a solicitat artista

Managerul Ansamblului Maria Tănase din Craiova are un repertoriu bogat și ne-am fi așteptat să aibă o avere mare, însă vedeta este datoare la bancă. A făcut un împrumut de tip CAR de 480.000 de lei (96.000 de euro).

Niculina Stoican trebuie să restituie întreaga sumă într-un timp relativ scurt, peste numai 7 ani, după cum se arată în declarația de avere depusă în iunie pentru anul anterior, 2019.

ADVERTISEMENT