News

Ce avere are controversata Diana Șoșoacă, devenită senator AUR! Câţi bani câştigă anual

10.12.2020 | 19:45
Ce avere are controversata Diana Sosoaca devenita senator AUR Cati bani castiga anual
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce avere are Diana Șoșoacă, cel mai cunoscut senator AUR! Avocata s-a făcut remarcată în timpul unei campanii în care nu a ezitat să atace nume grele ale politicii românești. Printre victimele ei s-a aflat și ministrul sănătății, Nelu Tătaru. 

De altfel, Diana Iovanovici-Șoșoacă, între timp senator de Iași, a ieșit în evidență prin critici dure și mesaje naționaliste. Lumea a cunoscut-o la puține momente după apariția coronavirusului.

ADVERTISEMENT

A fost una dintre cele mai vocale prezențe cu ocazia  pelerinajului de Sf. Parascheva și, ulterior, la Constanța, acolo unde Arhiepiscopul Tomisului a avut parte de altercații cu jandarmii.

Ce avere are Diana Șoșoacă, cel mai cunoscut parlamentar AUR!

Înaltul prelat a transmis că forțele de ordine l-au abuzat cu ocazia pelerinajului de Sf. Andrei și sfătuit de Diana Șoșoacă a dat în judecată organele statului. În mod evident, arhiepiscopul a fost reprezentat chiar de parlamentarul AUR.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu s-a oprit aici. Avocata a ținut să explice tuturor că va dezgropa morții de COVID-19. Senatoarea i-a acuzat pe medici că nu vor să le facă autopsie celor care au decedat din cauza coronavirusului, susținând că totul este o înșelătorie.

Ca să încheie puternic întreaga campanie de imagine, Diana Șoșoacă a ales să participe la mai multe adunări publice fără să poarte mască. De asemenea, avocata a postat câteva clipuri pe rețelele de socializare în care le spunea oamenilor că totul este o conspirație

ADVERTISEMENT
Ce avere are Diana Șoșoacă, cel mai cunoscut senator AUR! Șoșoacă
Diana Șoșoacă are o avere impresionantă. Sursa foto – facebook

Câți bani are Diana Șoșoacă, noul parlamentar AUR

Dacă ne raportăm strict la declarația de avere a avocatei, observăm cu ușurință cum aceasta nu pare să ducă lipsă de prea multe. Diana Șoșoacă deține un teren agricol destul de mare, aproximativ 22.500 de metri pătrați.

De asemenea, parlamentarul AUR are și nu mai puțin de trei terenuri intravilane. Unul este în Dâmbovița și măsoară 2170 de metri pătrați. Celelalte două sunt în Căciulata, județul Vâlcea. Nici acestea nu sunt tocmai mici – primul are 1.315 mp, al doilea fiind de 60 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Conform declarației de avere, Diana Șoșoacă mai are două apartamente, dar și o casă de vacanță achiziționată în 2013. La capitolul mașini, avocata conduce un Opel Corsa din 2015. Valoarea obiectelor de artă, declarată, ar fi de 5.000 de euro.

Diana Ivanovici Șoșoacă are și câteva active financiare, sub formă de conturi curente, depozite bancare sau fonduri de investiții. Două dintre ele sunt în euro și au fost deschise la Banca Transilvania. Depășesc cu puțin suma de 20 de mii de euro.

Aproape 50 de mii de lei se află în conturile avocatei care a precizat în declarația de avere că, anual, câștigă undeva în jurul sumei de 250.000 de lei.

ADVERTISEMENT