News

Ce avere are Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății! Cu ce sumă a împrumutat USR-ul în campania electorală

22.04.2021 | 11:38
Ce avere are Ioana Mihaila noul ministru al Sanatatii Cu ce suma a imprumutat USRul in campania electorala
Ioana Mihăilă a împrumutat USR-ul în campania electorală. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce avere are Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, cea care i-a luat locul lui Vlad Voiculescu după ce acesta a fost îndepărtat de premierul Florin Cîțu. Încă de la început trebuie să știți că Ioana Mihăilă este unul dintre cei mai bogați miniștri din acest cabinet.

Declarația de avere este una destul de stufoasă și a scos la iveală conturi serioase, dar și apartamente, case de locuit, dividente și diverse împrumuturi.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ioana Mihăilă le-a dat bani serioși și celor de la USR în campania electorală. Între timp, ministrul și-a preluat deja postul și a transmis că va încerca reformarea sistemului.

Ce avere are Ioana Mihăilă, noul ministru de la Sănătate!

Ioana Mihăilă deține în acest moment nu mai puțin de 3 terenuri intravilane în Oradea. Primul și cel mai mare a fost obținut printr-un contract de donație în 2015. Are o suprafață de 506 mp.

ADVERTISEMENT

Trei ani mai târziu, în 2018, alături de soțul său, Marius Mihăilă a cumpărat alte două bucăţi, de 128, respectiv 127 mp.

Sursa foto – facebook

Alături de Adela Lile, noul ministru al Sănătăţii are un apartament în Cluj Napoca de 52 de mp, apartament cumpărat în 2015.  În 2012, aceasta şi-a cumpărat o casă alături de soțul ei, în Oradea. Soțul ei a mai achiziționat o altă casă de locuit un an mai târziu, pentru ca în 2019, împreună, să își ia alta.

ADVERTISEMENT

Tot în Oradea, Ioana Mihăilă a primit sub formă de donație, în 2015, un apartament. Dacă ne raportăm la capitolul autoturisme, atunci trebuie să știți că aceasta conduce un Renault Clio achiziționat în 2006.

 Câți bani are Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății

Ioana Mihăilă are nu mai puțin de cinci conturi pe numele ei. Două dintre ele sunt deschise la ING București, în 2006 și au 144.755 lei, respectiv 258.705 lei. Vorbim despre un total de 403.460 de lei disponibili.

ADVERTISEMENT

Alți 505 lei sunt într-un cont la Banca Transilvania Oradea, în timp ce 8513 sunt depuși la Reiffeisen Oradea. Există și un cont în dolari cu 285 depuși.

Sursa foto – facebook

Sunt mai multe împrumuturi pe care familia Mihăilă le-a făcut de-a lungul timpului. De departe cel mai mare este reprezentat de 337.745 euro trimiși către Osteoprotect SRL.

Dermalite SRL a primit și ea 65.068 euro după care urmează banii investiți de cei doi soți Mihăilă în campaniile electorale.

Cu ce sumă a împrumutat Ioana Mihăilă USR-ul lui Dan Barna

Vorbim despre 20.000 de euro trimiși direct către partidul Uniunea Salvați România. De asemenea, 6.000 de euro au fost direcționați către ACS Andrei Robert.

Sursa foto – facebook

Ca medic specialist endocrinolog, Ioana Mihăilă a primit anul trecut de la Dermalite SRL din Sînmartin, 14.400 lei, dar a luat și alți 14.400 lei ca medic specialist radiologie imagistică medicală de la Osteoprotect.

De la cele două companii au venit și dividende în valoare totală de 519.850 de lei. În plus, familia Mihăilă a beneficiat și de 3976 lei anul trecut cub formă de alocație a copiilor.

Întreaga declarație de avere a noului ministru al Sănătății o puteți consulta AICI

ADVERTISEMENT