News

Ce avere are Joe Biden, noul președinte al SUA! Conturi pline cu milioane de dolari

07.11.2020 | 21:17
Ce avere are Joe Biden noul presedinte al SUA Conturi pline cu milioane de dolari
Joe Biden a reușit să strângă o avere impresionantă. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce avere are Joe Biden, noul președinte al SUA! Concret, opozantul democrat al lui Trump a strâns în conturi nu mai puțin de nouă milioane de dolari. Banii au fost făcuți în familie – tatăl său a avut afaceri în imobiliare și nu i-a mers rău deloc.

Este adevărat că nu putem să discutăm despre succesul pe care l-a avut dinastia Trump în domeniu. Și lucrul acesta se vede, în mod evident, din conturi. Familia Biden a ajuns însă la 9 milioane de dolari în mare parte și datorită salariului important pe care l-a câștigat Joe ca senator.

ADVERTISEMENT

În perioada 2009-2017, acesta a câștigat, în medie, 225.000 de dolari pe an. Conturile s-au umflat serios după mandatul de vicepreședinte al SUA.

Ce avere are Joe Biden, al 46-lea președinte al Statelor Unite

„Promise me, Dad” (2017) și „Promises to Keep” (2008) sunt cele două cărți pe care Joe Biden le-a scris, cărți primite excelent de public. Acestea s-au bucurat de un real succes, drept pentru care editura a organizat și un turneu prin întreaga țară. La final, încasările de 1,8 milioane de dolari au depășit toate așteptările.

ADVERTISEMENT

O nimica toată dacă privim averea pe care o are deja fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump. De altfel, acesta își găsește cu greu adversar la capitolul bani. Miliardarul se află în topul Forbes al bogaților planetei și pare că se pricepe să facă bani chiar și din piatră seacă.

Și nu o dată a reușit să pună pe picioare afaceri importante. Totuși, Trump a beneficiat din plin și de o plasă de siguranță. A moștenit de la tatăl său o avere impresionantă, avere care i-a permis să abordeze cu lejeritate anumite capcane ale acestei lumi.

ADVERTISEMENT

Interesant este că pandemia de coronavirus l-a lovit puternic pe cel mai important om de pe Planetă. Prăbuşirea pieţei bursiere a făcut ca averea lui Donald Trump să scadă cu un miliard de dolari în mai puțin de o lună de zile şi l-a scos dintr-o listă selectă.

Când a fost numit câștigător Joe Biden

Averea preşedintelui american a scăzut de la o valoare estimată de 3,1 miliarde de dolari, cât era pe 1 martie, la 2,1 miliarde de dolari pe 18 martie. Lucrul acesta a făcut ca Donald Trump să iasă din top 1000 cei mai bogați oameni de pe planetă. Actualul președinte al SUA ocupă în acest moment poziția 1001.

ADVERTISEMENT

Joe Biden, în vârstă de 78 de ani a fost declarat câștigător al alegerilor prezidențiale din SUA de toate marile televiziuni americane. Culmea, chiar și FoxNews, televiziune apropiată de Donald Trump a făcut același lucru.

Biden devine al 46-lea președinte al SUA, dar și cel mai bătrân. Acesta a anunțat într-o declarație de presă că acceptă cu mândrie încrederea poporului american. În tot acest timp, Donald Trump a postat pe Facebook că el este adevăratul câștigător.

ADVERTISEMENT