Life

Ce avere are Larisa Drăgulescu și cum a ajuns milionară în euro. Ce face pentru a câștiga mulți bani

Larisa Drăgulescu (37 de ani), prima soție a cunoscutului sportiv Marian Drăgulescu, are un loc de muncă care i-a adus o avere considerabilă de-a lungul anilor.
12.12.2021 | 14:31
Ce avere are Larisa Dragulescu si cum a ajuns milionara in euro Ce face pentru a castiga multi bani
Larisa Drăgulescu, dezvăluiri despre avere. Cum face bani fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a gimnastului are două locuri de muncă, în ultimii 5-6 aani recunoscând că a strâns o avere de pe urma unor platforme.

Prima soție a lui Marian Drăgulescu a recunoscut că este creator de conținut pentru adulți, lucru care îi aduce venituri generoase.

ADVERTISEMENT

Larisa Drăgulescu, dezvăluiri despre avere. Cum face bani fosta soție a lui Marian Drăgulescu

„Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la Biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 41. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă.

Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine.

ADVERTISEMENT

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze destinate adulților, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia.

Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă”, a mărturisit Larisa Drăgulescu în cadrul emisiunii „La Măruță”, notează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, femeia spune că pe lângă slujba de funcționar administrativ la o firmă de petrol din Reșița reușește să-și dubleze veniturile lucrând la un site de adulți.

Larisa Drăgulescu, avere de aproximativ 2 milioane de euro

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu muncește seara, precizând că averea pe care a strâns-o până în momentul de față se ridică la suma de aproape 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar. Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă.

Am în jur de două milioane de euro. O seară «la muncă» înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine. Mi-am schimbat des look-ul pentru a fi pe placul lor”, a completat femeia.

În prezent, Larisa Drăgulescu câștigă în jur de 50.000 de euro în fiecare lună, sumă pe care se gândește să o investească în operații estetice.

ADVERTISEMENT