News

Ce avere are Sorin Lavric (AUR)? Soția senatorului misogin câștigă de 20 de ori mai mult

25.01.2021 | 12:24
Ce avere are Sorin Lavric AUR Sotia senatorului misogin castiga de 20 de ori mai mult
ADVERTISEMENT

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a ieșit în evidență prin afirmații jignitoare la adresa femeilor. De altfel, acesta a scris o carte care cuprinde mai multe pasaje în care critică reprezentantele ”sexului frumos”.  

”Nu pot să spun că femeia excelează prin gândire logică” sau ”cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii” sunt doar 2 exemple din textele scrise de Lavric. Ei bine, este interesant faptul că soția parlamentarului misogin câștigă de 20 de ori mai mult decât el, conform Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Declarația de avere a senatorului, care e publică după alegerea sa în Parlament, arată însă că acesta e ”întreținut” de de soția sa.

Ce avere are senatorul Sorin Lavric (AUR)?

Senatorul de Neamț a avut anul trecut un venit de 6.500 de lei obţinut dintr-un premiu de la Uniunea Scriitorilor, plus 3.900 de lei dintr-un salariu de cadru didactic asociat la UNATC I.L Caragiale din Bucureşti. Soția parlamentarului, care e procuror, câștigat mult mai mult. Aceasta a avut un venit aproximativ de 210.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cei doi deţin două terenuri şi două apartamente în Piatra Neamţ, un autoturism Renault Clio şi suma de 290.000 de lei obţinută din vânzarea unui apartament.

Sorin Lavric mai are un cont bancar cu aproximativ 5.000 de euro, iar soţia sa are în patru conturi suma de 31.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat Digi24, parlamentarul susținea însă că nu este misogin, dar declara că femeia nu excelează prin gândire logică. ”Îmi pare rău! Filosofia este un domeniu aflat aproape exclusiv în apanajul bărbaților,” afirma Lavric.

Ce scria senatorul AUR în cartea ”Decoct de Femeie”

”Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii, dar în schimb va găsi cufundarea în athanorul labios.

ADVERTISEMENT

Sunt trei împrejurări când priveliștea unei femei culminează în dezgust: când își face toaleta intimă, când își probează hainele în oglindă și când stă pe masa ginecologică. (…) Vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia, un oficiu în care bărbatul vede o stupiditate crasă.”  – Sorin Lavric.

ADVERTISEMENT