ADVERTISEMENT
News

Ce avere avea Bogdan Stanoevici, fostul ministru mort de COVID-19! De ce era numit „fraier”

Autor: Alexandru Năstase | 12.01.2021 | 16:25
Ce avere avea Bogdan Stanoevici, fostul ministru mort de COVID-19! De ce era numit „fraier”
Bogdan Stanoevici a încetat din viață la Institutul Inimii. Sursa foto - ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

FANATIK îți spune ce avere avea Bogdan Stanoevici, fostul ministru mort de COVID-19! Concret, cel care s-a ocupat delegat de forul Românii de pretutindeni și care a candidat chiar la prezidențiale în 2019, a încetat din viață după ce s-a infectat cu SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Inițial, acesta a fost internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului „Sfântul Pantelimon”. În cele din urmă, fostul actorul a fost transferat la Institutul Inimii, acolo unde avea să se stingă din viață.

În urmă cu doi ani de zile, Stanoevici povestea câți bani a făcut din politică, dar transmitea și faptul că stă în chirie, în timp ce colegii parlamentari îl numesc „fraier”.

Ce avere avea Bogdan Stanoevici, fostul ministru mort din cauza coronavirusului.

„Eu stau la bloc, într-un apartament cu chirie. Din păcate, nu am fost în stare să pun deoparte nici un ban.

ADVERTISEMENT

Bine, nici nu prea văd de unde aș fi putut pune bani ca să-mi iau o casă! Când am ieșit din politică, m-am întâlnit cu niște amici parlamentari și primul lucru pe care mi l-au spus a fost:

Băi, Bogdane, dar tu ești cel mai fraier dintre miniștri!. De ce? Ne-am uitat pe declarația ta de avere, tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel!

Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină din 2002 și o motocicletă din 1996.

ADVERTISEMENT

Le-am spus: Da, dar diferența majoră dintre mine și voi este că la 6 dimineața, când voi vă uitați pe geam să vedeți dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit”, spunea fostul ministru pentru Libertatea.

Conform ultimelor informații, Bogdan Stanoevici era cuplat la aparate. Unul dintre plămâni era puternic afectat de infecția cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Se află în continuare cuplat la aparate, pe procedura ECMO. Cu toate că medicii au sperat că, după o perioadă de timp, între 7-10 zile, plămânul acestuia să se refacă, dar plămânul este încă destul de afectat, drept pentru care echipa medicala a decis ca el să mai stea încă 7 zile – cel puțin – pe procedura ECMO.

Ca veste bună, totuși, trebuie spus că Bogdan Stanoevici este cooperant, atunci când nu este sedat. Dar perioadele de nesedare sunt scurte, iar asta din considerente evidente, ce țin de respectiva procedură medicală”, scriau cei de la gândul.ro despre situația fostului actor.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stanoevici nu a mai putut fi însă salvat. Politicianul a murit la ora 06:30 dimineața: „Toate organele, din păcate, au cedat. Plămânul fibrozat a intrat în insuficiență organică”, au declarat aceleași surse medicale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT