News

Ce avere avea Marcel Toader. Afacerile nu îi mergeau bine în ultima perioadă

03.08.2019 | 20:00
Ce avere avea Marcel Toader Afacerile nu ii mergeau bine in ultima perioada
Marcel Toader datora bani la stat, dar și fostei soții Gabriela Cristea. Sursa foto: ziare.com

Marcel Toader nu a avut doar o viață sentimentală controversată, ci a fost și un om de afaceri care s-a remarcat ca impresar al vedetelor autohtone. Afaceristul a fost de-a lungul timpului în topul milionarilor, dar în ultima perioadă a apărut la TV spunând că a fost dat afară din locuință sau că trăiește în condiții insalubre.

Marcel Toader, de la milionar la sapă de lemn. Ce s-a ales de afacerile lui

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader s-a stins din viață în urma unui stop cardiorespirator în locuința sa, în urmă cu aproximativ 3 ore. De-a lungul timpului fostul rugbist s-a lansat în numeroase afaceri și a ajuns chiar și în topul milionarilor. Marcel Toader s-a remarcat ca impresar al vedetelor autohtone, dar și prin intermediul celor șase căsnicii care au dus toate la divorț.

Cât priveștea lumea afacerilor Marcel Toader a avut perioade cu suișuri și coborâșuri. Din topul milionarilor afacerisul a ajuns să datoreze bani la stat, la întreținere sau fostei soții Gabriela Cristea. În urmă cu aproximativ 2 ani administratorii blocului unde locuia i-au adus acuzații grave spunând că nu a mai plătit întreținerea de patru ani. Marcel Toader acumulase datorii de 35.000 de lei. În urmă cu un an fostul rugbist a apărut într-o emisiune TV unde a declarat că nu are apă caldă și trăiește în condiții inumane. „Nu am căldură, apă! Fosta nevastă este de vină”, declara la vremea respectivă afaceristul.

De la milionar, la sapă de lemn
Marcel Toader trăia din banii fostei soții Maria Constantin. Sursa foto: wowbiz.ro

La cine va ajunge averea afacerisului Marcel Toader

Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe fostul soț Marcel Toader și firma pe care o deține ”Blue Ciel” și așteaptă despăgubiri de 400.000 de euro după ce timp ce mai mulți ani afaceristul ar fi profitat de banii vedetei de televiziune. Marcel Toader a avut împuternicire pe contul fostei soții, a scos bani și i-a pus în conturile proprii sau ale firmei sale. Prin urmare Gabriela Cristea l-a dat în judecată.

Direcţia de impozite şi taxe locale a Sectorului 5 a încercat să recupereze banii pe care afaceristul îi datorează statului după ce firma sa anunța în anul 2011 că va deschide cel mai mare parc acvatic din România. Parcul care urma să se construiască în zona Tineretului și urma să aibă o capacitate de 10.000 de persoane nu s-a mai deschis niciodată. Acum, statul încearcă să recupereze prejudiciul.

 

 

 

 

Tags: