News

Ce avere avea Zina Dumitrescu! Iată cine o moștenește, după conflictul cu fiul său

28.03.2019 | 16:28
Ce avere avea Zina Dumitrescu Iata cine o mosteneste dupa conflictul cu fiul sau

Fiul Zinei Dumitrescu și-a internat mama în azilul de bătrâni Casa Snagov, din Ghermănești, în anul 2011. Acesta a declarat că nu știa cum să tină situația sub control. După afirmațiile acestea, numeroase rude l-au judecat aspru pentru că a părăsit-o. Din cauza faptului că acesta nu a mai vizitat-o de mult timp, nu mai are niciun drept la avere. ”Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a mărturisit, pentru Libertatea Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești.

Ce avere are Zina Dumitrescu și cine o va moșteni?

Zina deținea un apartament și mai multe terenuri. De asemenea, avea bijuterii scumpe, blănuri luxoase, două automobile și multe alte lucruri de valoare. Creatoarea de modă mai avea un apartament pe Calea 13 Septembrie și alte câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei, terenuri pe care fiul său a încercat să le vândă.

”Din ce știu, un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut vinde nimic, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte”, a mai spus Ion Cassian. Pe lângă veniturile adunate de-a lungul carierei sale, vedeta provenea intr-o familie înstărită. Tatăl creatoarei fusese comandant în garda regală, iar bunica din partea acestuia a fost contesă poloneză.

 Ce avere avea Zina Dumitrescu?
Ce avere avea Zina Dumitrescu?

Despre Zina Dumitrescu

Zenobia Dumitrescu, Zina așa cum era cunoscută, s-a născut pe data de 16 iunie 1936, în Republica Moldova. Aceasta a urmat cursurile Facultății de Drept, iar în anul III s-a înscris la Academia de Teatru și Film. Vedeta s-a lansat în domeniul modei în primul an de facultate, angajându-se în Centrul de Creație al Fabricii de Confecții București.

Tags: