Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce avere colosală are Gigi Becali: “1,5 miliarde euro doar din pământuri!”. Video

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă la Fanarik SuperLiga cu Horia Ivanovici. A dat cărțile pe față despre averea lui Gigi Becali.
02.12.2022 | 12:21
Ce avere colosala are Gigi Becali 15 miliarde euro doar din pamanturi Video
Dezvăluiri incredibilă despre averea colosală a lui Gigi Becali, patronul FCSB. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus pe terenul lui FC Botoșani, scor 3-2, iar echipa lui Gigi Becali este din ce în ce mai sigură că va prinde un loc de play-off și în această ediție de SuperLiga.

Dumitru Dragomir, uimit de averea pe care a făcut-o Gigi Becali: “Numai aici, în Pipera, are pământ de peste 1 miliard”

Iar pentru Gigi Becali există și mai multe motive de bucurie. Asta pentru că averea sa crește considerabil și a trecut fără probleme de un miliard de euro. Sau chiar de două, crede Dumitru Dragomir, omul care îl cunoaște foarte bine.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că patronul FCSB ar avea peste un miliard de euro doar din pământurile pe care le deține în zona Pipera.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Ăsta este suprastructură. Aș spune că este diavolul, dar se supără pe mine. Convingerea mea e că are peste 1,5 miliarde de euro numai din pământuri. Dacă nu are chiar mai mult.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali: “Dacă se apucă de construcții face 2-3 miliarde în cinci ani de acum”

Eu lucrez aici în Pipera. În jurul meu aici unde lucrez eu, are pământ de peste 1 miliard. Dacă se apucă de construcții face 2-3 miliarde în cinci ani de acum”, a declarat Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali, 64 de ani, este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Totuși, conform publicațiilor de specialitate, averea acestuia nu s-ar apropia încă de 1 miliard de euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, printre apropiații lui Gigi Becali există convingerea că omul de afaceri ar avea mult mai mulți bani decât ar aprecia revistele de profil financiar. Asta în special datorită numeroaselor terenuri pe care le deține patronul FCSB.

FCSB, pe locul 5 în SuperLiga după victoria de la FC Botoșani. Mai are 4 meciuri de campionat de disputat în luna decembrie

FCSB a câștigat pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 3-2, joi, într-o restanță din etapa a 6-a din SuperLiga. Tamm, Compagno și Edjouma au marcat pentru echipa condusă de Mihai Pintilii și Leo Strizu.

ADVERTISEMENT

FCSB este pe locul 5 în SuperLiga, cu 29 de puncte în 17 etape disputate. Mai are de jucat 4 meciuri în campionat în luna decembrie, cu CS Mioveni, Chindia, CFR Cluj și FC Botoșani.

ADVERTISEMENT