Sport

Ce avere colosală au Cristi Borcea și Gigi Nețoiu. „Atât câștigă lunar numai din energie!”. De ce nu au preluat cei doi afaceriști Dinamo. Video exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit sumele fabuloase care intră în conturile lui Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu. Motivul pentru care n-au vrut cei doi oameni de afaceri să preia Dinamo.
27.03.2023 | 10:02
Ce avere colosala au Cristi Borcea si Gigi Netoiu Atat castiga lunar numai din energie De ce nu au preluat cei doi afaceristi Dinamo Video exclusiv
Dragomir dezvăluie la „Profețiile lui Mitică” ce bani au în conturi Cristi Borcea și Gigi Nețoiu. „Atâta câștigă lunar numai din energie!” De ce nu au preluat Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu au fost doi dintre finanţatorii care au investit sume uriaşe la Dinamo în trecut, dar s-au retras şi nu au mai vrut să audă de implicarea în fotbal, deşi au rămas oameni de afaceri de mare succes.

Dumitru Dragomir dezvăluie la „Profețiile lui Mitică” ce bani au în conturi Cristi Borcea și Gigi Nețoiu

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” sumele care le intră în conturi lui Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu doar din afacerile cu energia, iar motivul pentru care au refuzat să preia Dinamo este reprezentat de riscul de a ajunge din nou la puşcărie:

ADVERTISEMENT

“Au făcut cu energia acum amândoi şi câştigă 100.000 de euro pe lună, doar din energie. Au câte o secretară sau un om care mai merge pe acolo să şteargă geamurile. 100.000 de euro de căciulă, la buzunar, din energie.

Cristi Borcea este om de 50-60 de milioane pe an. Fabrica lui de Butan îi dă 30-40 de milioane pe an. Nu a preluat Dinamo pentru că fotbalul e puşcărie. Eu nu luam Petrolul cu două milioane datorii? Este cea mai ieftină echipă de primă ligă din lume.

ADVERTISEMENT

“De asta n-a luat Dinamo, de frica puşcăriei. Am suferit destul”

Dar mergi la puşcărie. Băi, fratele meu, nu mai vreau să trăiesc cu riscul ăsta. După Revoluţie, am stat 24 de ani în procese. Nu mai, gata. Încep să cazi. Vârsta nu iartă pe nimeni. Dar ei sunt speriaţi. 

Păi, Borcea a făcut pe muchie, cinci ani de puşcărie nevinovat. El şi Neţoiu, nici Gică Popescu, Copos, Victor Becali nu aveau nici 1% vină. De asta n-a luat Dinamo, de frica puşcăriei. Am suferit destul. O să le dau nişte bani din când în când”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea: “Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente”

Cristi Borcea a făcut 5 ani şi jumătate de închisoare în “Dosarul Transferurilor”. După ce a ieşit din închisoare, fostul finanţator de la Dinamo a declarat că a fost foarte afectat de perioada petrecută acolo:

“Normal că Sărbătorile erau cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo. Ar trebui să li se dea permisie. Sunt deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății pentru că își distrug familia acolo.

ADVERTISEMENT

De ce? Pentru că timp de 4,5,6 ani nu-și văd soția, copiii… Se destramă familii. A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră. Asta e, bine că am trecut”, a spus Borcea la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

ADVERTISEMENT