Life

Ce avere impresionantă are cântărețul Maluma. Face bani nu doar din muzică

13.04.2021 | 17:32
Ce avere impresionanta are cantaretul Maluma Face bani nu doar din muzica
Maluma este unul din cei mai bogați cântăreți din lume. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântărețul Maluma (Juan Luis Londoño pe numele din buletin) a strâns o avere impresionantă în cei 6 ani de când muzica sa face înconjurul lumii, însă cum a arătat viața artistului înainte de faimă?

Cotidianul El Pais îi dedică cel mai recent portret muzicianului columbian și dezvăluie câte zerouri are în conturi din muzică, dar și ce a muncit până la celebritatea sa internațională.

ADVERTISEMENT

La doar 27 de ani, Maluma a devenit unul din cei mai bogați cântăreți din Columbia, și nu numai, reușind să adune 17 milioane de euro, însă pe lângă muzică are și alte afaceri.

Ce avere are Maluma și din ce face bani

Maluma provine dintr-o familie obișnuită din Medellin, iar primii bani i-a câștigat vânzând sandvișuri și dulciuri în curtea liceului. Multă vreme s-a speculat că Papi Juancho (cum i se mai spune de ceva timp) și-ar fi ridicat notorietatea cu bani din traficul de narcotice, însă speculațiile au fost negate recent de cântăreț într-un podcast cu Nicki Jam.

ADVERTISEMENT

Maluma întoarce banii cu lopata, dezvoltând în timp o serie de afaceri în paralel cu muzica. Potrivit variantei americane a revistei Hola!, în aprilie 2020 artistul avea o avere de 20 de milioane de dolari, adică aproape 17 milioane de euro.

Potrivit Forbes, care în 2019 l-a inclus pe lista celor mai influente și bogate personalități din lume sub 30 de ani, cântărețul ar cere în jur de 45.000 de euro pe concert, un venit total de 420,000 doar din acel an. Pe lângă asta, primeste lună de lună 70.000 de euro de la Youtube pentru vizualizările videoclipurilor sale.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a devenit unul din colaboratorii VIP ai casei de modă Balmain

Maluma a dat recent o altă lovitură, semnând o colaborare cu casa de modă franceză Balmain. Pasiunea sa pentru design vestimentar nu reprezintă o noutate: în 2015 și-a lansat prima linie de haine, produse în Columbia la prețuri accesibile tuturor buzunarelor. Maluma era recunoscut încă de atunci de cei care lucrează în showbiz ca fiind un fanatic atunci când vine vorba de haine.

Pe lângă succesul în muzică, Maluma și-a dorit dintotdeauna să colaboreze cu o mare casă de modă, iar visul său a devenit realitate de curând. Creațiile care îi poartă semnătură au fost concepute în mare parte în perioada carantinei cauzate de pandemia de coronavirus, iar stilul vestimentar e ușor de recunoscut: culori neon și printuri personalizate.

ADVERTISEMENT

Dincolo de haine și muzică, Maluma a devenit și unul dintre cei mai populari jurați ai show-ului The Voice: Kids, iar în anul 2016 a creat o fundație intitulată „Arta visurilor” prin care vrea să îi ajute pe adolescenții din regiunea columbiană Antioquia să își atingă țelurile.

 

 

ADVERTISEMENT