News

Ce avere impresionantă are Dinu Gheorghe jr., consilierul PNL care se războiește cu Clotilde Armand. Politicianul are împrumutați sute de mii de euro

Băiatul luI Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid și Dinamo, este consilier la Primăria Sectorului 1 și cel mai aprig contestatar al lui Clotilde Armand. Averea politicianului este una considerabilă.
23.04.2022 | 07:15
Ce avere impresionanta are Dinu Gheorghe jr consilierul PNL care se razboieste cu Clotilde Armand Politicianul are imprumutati sute de mii de euro
Băiatul lui Dinu Gheorghe, consilier la Primăria Sectorului 1, este un contestatar al lui Clotilde Armand
ADVERTISEMENT

Dinu-Nicolae Gheorghe, consilier local la Primăria Sectorului 1, este băiatul lui Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid și Dinamo. Foarte activ în cadrul politic, Dinu Gheorghe jr. (PNL) este un contestatar tradițional al primarului Clotilde Armand. Antreprenor, fiul lui Dinu ”Vamă” deține o avere impresionantă, mai multe case și sume considerabile împrumutate.

Fiul lui Dinu Gheorghe este adversarul tradițional al primarului Clotilde Armand

Disputele politice din cadrul Primăriei Sectorului 1, în care primarul Clotilde Armand se luptă cu consilierii PNL și PSD pentru aprobarea diverselor proiecte, au lăsat de multe ori în aer inclusiv proiectul de buget al instituției, care a trecut în primăvara acestui an abia la a patra încercare.

ADVERTISEMENT

Ca reprezentant al PNL, Dinu Gheorghe jr. a contestat-o în repetate rânduri pe Clotilde Armand, așa cum s-a întâmplat și recent, când consilierul s-a filmat în fața sediului Primăriei Sectorului 1, postând un mesaj cu titlul ”Vă place noua piață volantă deschisă de Clotilde Armand?”.

”În calitate de consilier local, am depus anul trecut un proiect ce vizează deschiderea unei piețe volante în fața primăriei, pentru a susține producătorii autohtoni și pentru a facilita accesul cetățenilor la produse naturale.

ADVERTISEMENT

Proiectul a fost depus pe 12 noiembrie 2021, stând mai bine de 4 luni în sertarul doamnei primar, ajungând pe ordinea de zi tocmai pe 28 martie anul acesta, fiind votat în consiliul local.

Ieri era deadline-ul pentru implementarea proiectului, iar după cum vedeți doamna Armand nu și-a îndeplinit atribuțiile. O somez public pe doamna Armand să explice cetățenilor de ce proiectul piețelor volante nu a fost implementat până acum, pe niciun palier”, a transmis Dinu Gheorghe jr.

ADVERTISEMENT

Trei terenuri și patru case pentru Dinu Gheorghe jr.

Antreprenor și manager cu experiență de peste 9 ani, așa cum se prezintă în CV, fiul lui Dinu Gheorghe are Masteratul în Finanțe de la Instituto Empresa și al Facultății de Management de la Warwick Business School.

Averea lui Dinu Gheorghe jr. este una considerabilă. Potrivit documentului completat în vara lui 2021, consilierul PNL deține 50% dintr-un teren intravilan în centrul Bucureștiului, de 800 de metri pătrați, achiziționat în 2018, dar și câte 50% din alte două terenuri intravilane, de câte 500 metri pătrați fiecare, amplasate în Predeal.

ADVERTISEMENT

Consilierul PNL Dinu Gheorghe jr. are împrumutați aproape 300.000 euro

Portofoliul imobiliar al băiatului lui Dinu ”Vamă” este completat de o casă în Piața Victoriei din București, cu o suprafață de 350 de metri pătrați, și de trei apartamente situate în apropierea Parcului Cișmigiu sau în zona Națiunile Unite.

Dinu Gheorghe jr. declară că deține valori de 30.000 euro, acțiuni la societăți comerciale de peste 100.000 euro și că a împrumutat în nume personal o persoană fizică și două societăți cu 85.000 euro, 90.000 euro și 97.000 euro.

Consilierul PNL a contractat în 2020 și un împrumut de 54.000 de euro, pe care trebuia să-l achite anul trecut. În declarația de avere a fiului fostului președinte de la Dinamo și Rapid mai apare și un moped Aprilia, achiziționat în 2007.

ADVERTISEMENT