Life

Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor. Fiul regretatei artiste a făcut primele declarații

Ce avere a lăsat Gabi Luncă copiilor ei. Fiul regretatei interprete a făcut primele declarații după moartea mamei sale.
27.08.2021 | 10:55
Ce avere lea lasat Gabi Lunca copiilor Fiul regretatei artiste a facut primele declaratii
Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor. Fiul regretatei artiste a făcut primele declarații. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată ce avere a lăsat Gabi Luncă moștenitorilor ei. Emanuel Onoriu, fiul regretatei artiste, a făcut primele declarații după moartea mamei sale. Acesta a povestit cum s-a ocupat de moștenirea lăsata de interpreta de muzică lăutărească.

Fiul lui Gabi Luncă a fost devastat după ce mama lui s-a stins din viață, în urmă cu câteva luni. Unicul fiul al cântăreței a vorbit despre averea pe care aceasta a lăsat-o celor patru copii.

ADVERTISEMENT

Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor. Fiul regretatei artiste a făcut primele declarații

Fiul lui Gabi Luncă a dezvăluit ce avere a lăsat artista moștenitorilor ei. Emanuel Onoriu a fost distrus de moartea mamei lui, mai ales că nu a putut să o conducă pe ultimul drum.

Bărbatul a vorbit despre averea pe care cea care i-a dat viață a lăsat-o celor patru copii. Artista a avut grijă încă din timpul vieții ca fiecare copil să primească ce i se cuvine, scrie VIVA.

ADVERTISEMENT

„Regina muzicii lăutărești” a avut o carieră lungă în lumea muzicii, însă viața ei nu a fost una ușoară. La doar 13 ani, regretata artistă a plecat de acasă, urmând să muncească din greu pentru a se întreține, săpând șanțuri pentru conducte.

Aceasta s-a asigurat că cei patru copii ai ei și ai lui Ion Onoriu nu vor duce lipsă de nimic. De aceea, Gabi Luncă a avut grijă la Emanuel, Estera, Sara și Rebeca să primească ceea ce li se cuvine.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor lui Emanuel Onoriu, artista a cumpărat o casă în Sectorul 1 înainte ca el să se nască. Banii pe care i-a primit după vânzarea imobilului respectiv au fost împărțiți copiilor.

„Înainte să mă nasc eu, mai bine de 50 de ani în urmă, mama mea a cumpărat o casă în sectorul 1. Această casă a fost demolată și s-a făcut o vilă în locul ei și în anul 2008 a fost vândută.

ADVERTISEMENT

După ce s-a vândut această casă, mama mea, Gabi Luncă, ne-a dat toți banii mie și celorlalte trei surori ale mele. A zis așa: fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani”, a dezvăluit Emanuel Onoriu la Antena Stars.

Cum au gestionat copiii lui Gabi Luncă averea

Copiii interpretei au investit banii într-o casă cu două etaje, fiecăruia urmând să-i revină câte un apartament din vilă. După moartea cântăreței, fiul ei a dezvăluit că toți copiii au primit casă, mașină și bani, exact așa cum a fost dorința mamei lor.

„Împreună cu sprijinul surorilor mele am reușit să construiesc un imobil, un parter plus două etaje, pe care încă nu l-am finalizat, urmează să mai cheltui niște bani și fiecare dintre noi frații va avea din această construcție câte un apartament.

În concluzie, eu am rămas cu două apartamente, surorile mele cu câte un apartament, mașini și bani”, a continuat Emanuel Onoriu.

Gabi Luncă s-a stins din viață pe 2 aprilie după ce a fost infectată cu coronavirus. Unicul fiu al interpretei nu a putut participa la înmormântare din cauza faptului că avea COVID-19 în perioada respectivă.

ADVERTISEMENT