Life

Ce averi au actorii din Jocul Calamarului („Squid game”), serialul fenomen al anului 2021

Actorii din Jocul Calamarului (titlul original: Squid game) nu sunt atât de săraci precum personajele pe care le interpretază în serialul momentului.
16.10.2021 | 13:33
Ce averi au actorii din Jocul Calamarului Squid game serialul fenomen al anului 2021
Interpreții personajelor din Jocul calamarului au averi considerabile
ADVERTISEMENT

Jocul calamarului este, fără doar și poate, cel mai urmărit serial al momentului. Producția sud-coreeană ce poate fi văzută pe Netflix a făcut înconjurul lumii.

Și în România, sezonul care are în totalitate 9 episoade este în topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Distopia aduce situații suprarealiste în fața telespectatorilor, pelicula reușind să șocheze și să incite în același timp.

Ce averi au actorii din Jocul calamarului

Pe scurt, este vorba despre o grupare secretă a elitelor care nu își arată fața, acoperind-o cu diferite măști, ce pun la bătaie o sumă imensă de bani, de ordinul miliardelor de woni coreeni, pentru 456 de participanți la anumite jocuri ale copilăriei.

ADVERTISEMENT

Groaza apare în momentul în care concurenții eliminați nu ies din joc și își văd de viața lor. Aceștia sunt eliminați la propriu, fiind omorâți.

Un thriller cum rar s-a văzut, cu scene extrem de violente și de explicite (nu este recomandat copiilor sub 18 ani) care aduce o serie de întrebări și arată cât de departe pot ajunge oamenii pentru bani.

ADVERTISEMENT

Cei care joacă în serial nu sunt nici pe departe atât de săraci încât să fie dispuși să moară pentru a scăpa de condițiile mizerabile în care trăiesc ori pentru a-și achita datoriile la bănci și cămătari.

Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, ce averi au strâns actorii din Jocul calamarului de-a lungul carierei lor.

ADVERTISEMENT

Lee Jung-jae, interpretul lui Seong Gi-hun, este cel mai bogat din acest casting. Cu o avere de 5 milioane de dolari, actorul sud-coreean se bucură de un trai liniștit, complet diferit de personajul său, care se împrumută de la cămătari pentru a avea bani să îi bage în jocurile de noroc.

Coreeanul a debutat în lumea actoriei în anul 1993 și a jucat în peste 30 de producții până acum. Rolul din Jocul calamarului este cel care i-a adus acum popularitate mondială.

Interpretul imigrantului pakistanez, cel mai ”sărac”

Kim Joo-Ryoung, interpreta lui Han Mi-Nyeo, jucătoarea cu numărul 212, are în conturi aproximativ 4 milioane de dolari, potrivit portalului heraldobinario.com.

Kim se pregătește pentru o nouă producție în care teroarea și groaza domină în fiecare minut: „Taste of Horror: Reabilitarea”.

Jung Ho-Yeon, interpreta lui Kang Sae-Byeok, una din cele mai frumoase tinere din serial, a strâns până acum din cariera sa un milion de dolari.

Jucătoarea cu numărul 67 în film s-a remarcat în primul rând ca fotomodel internațional. Vedeta a reprezentat branduri celebre precum Marc Jacobs sau Paco Rabanne.

Jucătorul cu numărul 001, bătrânul serialului, are o avere estimată undeva la 950.000 de dolari. O Yeong-su a jucat în peste 200 de producții teatrale în cei 54 de ani de carieră.

Jucătorul 199, imigrantul pakistanez înscris în bătălia morții din cauza sărăciei, este ceva mai ”sărac”, cu o avere de 500.000 de dolari. Anupam Tripathi, interpretul lui Ali, se remarcă de-a lungul episoadelor prin norocul chior în unele probe.

 

ADVERTISEMENT